• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2024

13:51

Malo mu! Hoće 1000! Oglasio se Ronaldo posle gola Hrvatima!

Tanjug/AP

Fudbal

Malo mu! Hoće 1000! Oglasio se Ronaldo posle gola Hrvatima!

Podeli vest

Kristijano Ronaldo je na utakmici protiv Hrvatske u Ligi nacija postigao svoj 900. gol u karijeri.

Nikoga ne treba da iznenadi to što ta cifra njega ne zadovoljava, a izjavio je da mu je cilj da stigne do brojke od celih 1.000 pogodaka.

- Želim da postignem 1.000 golova. Ako ne bude bilo povreda, to je za mene najvažnija stvar, želim to. Postoje video snimci svih golova koje sam postigao - rekao je 39-godišnji Ronaldo.

Pogodak Hrvatskoj bio je njegov 131. gol za Portugal, a na klupskom nivou bio je strelac za Sporting, Mančester junajted, Real Madrid, Juventus i Al Nasr, za koji sada igra.

Foto: Tanjug/AP

 

Za Sporting iz Lisabona postigao je pet golova u 31 utakmici, a za Junajted je imao 118 golova u 293 utakmice u prvom mandatu, a u drugom 27 golova u 54 mečeva.

Za devet godina u Realu postigao je 450 golova u 438 utakmica, u Juventusu je na 134 utakmice postigao 101 gol, dok je, do sada, za Al Nasr postigao 68 golova u 74 mečeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija