• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

08.09.2024

11:34

Srbin daleko ispred svih! Vlahović je najplaćeniji fudbaler u Seriji A!

Reuters

Fudbal

Srbin daleko ispred svih! Vlahović je najplaćeniji fudbaler u Seriji A!

Podeli vest

Dušan Vlahović, napadač Juventusa i jedan od najboljih golgetera italijanske Serije A, postao je najplaćeniji fudbaler u ligi.

Prema rang listi koju je sastavio portal "Calcioe Finanza", Vlahović je na vrhu najplaćenijih igrača za sezonu 2024-2025, sa impresivnih 12 miliona evra godišnje, što predstavlja njegovu neto zaradu nakon oporezivanja.

Odmah iza njega, sa 9 miliona evra po sezoni, nalazi se Lautaro Martinez, zvezda Intera. Na trećem mestu su Lautarovi saigrači, Hakan Čalhanoglu i Nikolo Barela, koji inkasiraju po 6.5 miliona evra godišnje.

U poređenju sa Vlahovićem, mnoge druge zvezde Serije A zarađuju daleko manje. Markus Tiram (Inter) i Romelu Lukaku (Napoli) primaju po 6 miliona evra, dok se Alesandro Bastoni iz Intera može pohvaliti sa 5.5 miliona.

Juventusova zvezda, koja je 2022. godine stigla u klub za rekordni transfer, potvrđuje svoju vrednost ne samo na terenu, već i kao najplaćeniji igrač u Italiji. Vlahovićev status u Juventusu i značaj za tim evidentno je osiguran i kroz ovaj unosni ugovor.

Dok ostali fudbaleri u Seriji A mogu samo da sanjaju o takvim ciframa, Vlahović nastavlja da dominira i zarađuje kao pravi šampion!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Kraj svih pregovora! Putin pokreće "Anadir-2" protiv Amerike! Moskva čeka da Zelenski ode u Njujork, naređenje je spremno...
KATASTROFA

Kraj svih pregovora! Putin pokreće "Anadir-2" protiv Amerike! Moskva čeka da Zelenski ode u Njujork, naređenje je spremno...

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sledeće nedelje putuje na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija u Njujork, gde će se sastati sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom. Kako se spekuliše, cilj sastanka je dobijanje odobrenja za korišćenje NATO raketa dugog dometa protiv Rusije, što bi moglo dodatno da eskalira sukob i približi svet trećem svetskom ratu.

08.09.2024

10:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija