• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

02.09.2024

10:38

Piksi šokirao srpsku javnost! Kako Vlahović može da igra za klub, a ne za reprezentaciju: Zovite pa pitajte njega!

Reuters

Fudbal

Piksi šokirao srpsku javnost! Kako Vlahović može da igra za klub, a ne za reprezentaciju: Zovite pa pitajte njega!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, govori na konferenciji za medije uoči duela sa Španijom i Danskom u okviru takmičenja u Ligi nacija.

Dotakao se Piksi i slučaja "Vlahović" koji je rekao da neće igrati za Srbiju zbog porodičnih problema, a igrao je nedavno za Juventus.

- Vlahović? Porodični problemi su u pitanju. Neću da ulazim u privatne stvari, to je bilo objašnjenje. Ako vi imate informacije bio bih zahvalan da mi kažete. Spekulacije se pojavljuju sa pravom. Kako igra za klub, a ne za reprezentaciju. Zovite i pitajte njih. Ja sam uradio ono što sam trebao, da stavim na spisak igrače na koje računam.

Foto: EPAIMAGES

Kiran Tripije i Dušan Vlahović

Bilo je priče o Mitroviću, koji takođe neće biti u timu.

- Mitrović se požalio na bol u zadnjoj loži. To je bio 24. avgust. Što se njega tiče bol u zadnjoj loži. Sergej prima injekcije u predelu leđa. Doktor je napismeno dobio od njihovog doktora o bolovima i spazam donjih leđa. Spazam znate šta je sa medicinske strane. Nemam ništa da dodam u odnosu na ono što sam rekao. Moram da verujem igračima na ono što kažu.

Foto: EPAIMAGES

Aleksandar Mitrović

Poznato je i zašto Vanja Milinković Savić nije na spisku.

- Ono što mogu da kažem za javnost je ono što sam već rekao. Obavio sam mnogo ranije razgovore sa njima, ne samo sa njima. Da spomenem Vanju Milinkovića Savića, neki su protumačili da je to šok. Dan pre objavljivanja spiska, 18. avgusta, razgovarao sam sa njim gde mi je rekao da ima problem sa kukom. Rekao je da brani i da će braniti, ali da će reprezentativnu pauzu iskoristiti da odmori i rehabilituje taj deo tela. Naš doktor Aleksandrić je u svakodnevnom kontaktu sa doktorima klubova. Kako sa Al Hilalom, tako i Torinom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija