• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

08.09.2024

20:17

Pavlović utučen: Ovo mi je bila najteža utakmica, bili smo bezopasni!

EPA Images

Fudbal

Pavlović utučen: Ovo mi je bila najteža utakmica, bili smo bezopasni!

Podeli vest

Utakmica sa Danskom je bila jako teška, meni sigurno jedna od najtežih u poslednje vreme. Bili smo bezopasni, oni su nas nadjačali i sve vreme kontrolisali utakmicu, poručio je srpski defanzivac Strahinja Pavlović (23)!

Fudbaleri Srbije poraženi su večeras na gostovanju od Danske sa 2:0 (1:0) u drugom kolu Lige nacija u okviru A divizije. 

Po završetku meča utiske je izneo i štoper našeg nacionalnog tima, Strahinja Pavlović. Fudbaler Milana smatra da ih je protivnička selekcija nadjačala u svakom segmentu igre, te da su njihovi bledi napadi delovali krajnje bezopasno.

- Mi smo danas izašli malo drugačije, bili smo otvoreniji i imali smo mnogo više posla. Ovo je bila jako teška utakmica, meni sigurno jedna od najtežih u poslednje vreme. Danci su nas nadjačali, većinski su držali loptu i kontrolisali utakmicu. Mi smo pokušavali, imalo je trenutaka kada smo preuzeli posed, ali smo bili bezopasni. Sada se fokusiramo na naredne mečeve, moramo da ih dobijemo kući - započeo je Pavlović, pa dodao:

- Najteža za mene u smislu jer su se sva tri napadača dosta kretala, tražila su prostor. Nilo je tu dosta trčanja, posao koji ja nisam imao na utakmici protiv Španije - poručio je Strahinja.

Foto: EPA Images

Danska-Srbija

Danska je bila rival Srbije i na nedavno odigranom Evropskom prvenstvu. Duel u Minhenu završen je bez golova, ali su Skandinavci zadovoljniji otišli sa "Alijanc arene" budući da im je bod bio dovoljan za plasman u nokaut fazu kontinentalne smotre.

- Veoma slična utakmica kao na Evropskom prvenstvu, s tim što smo danas primili dva gola. Taj drugi je bio posebno efektan. Osetio se umor kod svih igrača posle Španije, sigurno je da je ovo bila još teža utakmica - zaključio je Pavlović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija