• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

09.09.2024

10:26

Kostić doleteo u Istanbul, dočekao ga spektakl! Navijači Fenera već obožavaju Srbina! (VIDEO)

Printscreen

Fudbal

Kostić doleteo u Istanbul, dočekao ga spektakl! Navijači Fenera već obožavaju Srbina! (VIDEO)

Podeli vest

Iskusni fudbaler Filip Kostić stigao na preglede i potpis ugovora sa novim klubom.

Nakon višemesečne transer sage, srpski fudbaler - Filip Kostić, napokon je pronašao recept da napusti Juventus. Iskusni spoljni igrač dogovorio je sve uslove saradnje sa Fenerbahčeom, a već sinoć doputovao je u Istanbul na lekarske preglede i ozvaničenje transfera. 

Kostić će u Fenerbahčeu nastupati kao pozajmljen igrač, turski klub je preuzeo kompletnu platu od 2.500.000 evra iz Juventusa, a imaće mogućnost i da ga otkupe na kraju sezone. "Stara dama" je pristala da proda Kostića kroz godinu dana za obeštećenje u visini od 5.500.000 evra. 

Poznato je koliko su navijači Fenerbahčea posvećeni klubu, a da je tako potvrđeno je sinoć. Naime, veliki broj pristalica pojavio se na aerodromu u Istanbulu kako bi dočekali novo pojačanje za sastav Žoze Murinja. 

 

 

Srpski fudbaler bio je na meti i drugog istanbulskog velikana - Galatasaraja, ali je nakon razgovora sa Murinjom odlučio da prihvati ponudu Fenerbahčea. U novom klubu čeka ga nekadašnji saigrač iz reprezentacije Dušan Tadić. 

Filip Kostić je karijeru započeo u Radničkom iz Kragujevca, potom je nastupao za Groningen, Štutgart, Hamburger, Ajntraht, a poslednje dve godine branio je boje Juventusa. Šansu za debi imaće već narednog vikenda kada će Fenerbahče gostovati Kasimpaši u 5. kolu turskog šampionata. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!
Politika

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozdravio je odluku Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) da počne sa prijemom građana kroz kampanju "Otvorena vrata katastra", ali i ukazao da su nedovoljna samo dva dana u sedmici predviđena za to, jer radna nedelja traje pet dana, te ponovio da će nadzor nad radom Katastra svakako biti sproveden.

09.09.2024

15:37

Do kraja godine nova deonica Moravskog koridora! Vesić: Oko 40 kilometara Dunavskog koridora biće gotovo pre roka!
Politika

Do kraja godine nova deonica Moravskog koridora! Vesić: Oko 40 kilometara Dunavskog koridora biće gotovo pre roka!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da će do kraja godine sigurno biti puštena u saobraćaj deonica Moravskog koridora od Kruševca do Vrnjačke Banje, 54 kilometara brze saobraćajnice Šabac-Loznica, preostalih 5,6 kilometara do Valjeva i oko 40 kilometara Dunavskog koridora koji će, kako kaže, u potpunosti biti završen u septembru sledeće godine, skoro godinu dana pre roka.

09.09.2024

15:23

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija