• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

10.09.2024

06:23

Šetao je po terenu! Holand na meti žestokih kritika

profimedia

Fudbal

Šetao je po terenu! Holand na meti žestokih kritika

Podeli vest

Erling Haland bliljira u dresu Mančester sitija, ali ne i kada igra za reprezentaciju Norveške, pa se našao na udaru kritika.

Sa sedam golova na tri meča u Premijer ligi već se izdvojilo na vrhu liste strelaca, međutim, njegovi zemljaci nisu srećni posle remija Norveške u Ligi nacija sa Kazahstanom (0:0).

Egil Olsen, bivši selektor Norvežana, žestoko ga je kritikovao posle ove utakmice. 

Foto: profimedia

Erling Holand

 

- Imamo tri igrača svetske klase, ali nažalost Erling Holand je sada bio daleko ispod tog nivoa. Ovo je verovatno bilo jedna od njegovih najgorih  izdanja koje sam ikada video. Martin Edegor je na momente znao da zablista, ali i od njega smo viđali bolje partije. Jedan poen iz ovog meča je loš učinak. Ipak, ni ostale ekipe u grupi neće lako dolaziti do pobeda protiv Kazahstana - rekao je Olsen.

Foto: profimedia

 

 

Holanda ne kritikuju samo Norvežani, nego i Kazahstanci, potkačio ga je fudbaler Jusup Šadijeva.

- Čini mi se da je u pojedinim delovima utakmice bukvalno šetao po terenu. Izuzev toga što je pogodio stativu, nije uradio ništa posebno. Izgledao je potpuno drugačije nego u Mančester sitiju. Nije ulazio u duele, možda je probao da se sačuv -  izjavio je  Šadijev.

Norveška je u ponedeljak pobedila Austriju sa 2:1 a Holand je postigao vodeći gol za Norvežane, pa se barem malo iskupio zemljacima.

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija