• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

10.09.2024

22:09

Mesija pitali ko je GOAT njegov odgovor sve iznenadio: Da, pitao bih ga za sliku!

EPA Images

Fudbal

Mesija pitali ko je GOAT njegov odgovor sve iznenadio: Da, pitao bih ga za sliku!

Podeli vest

Nakon što sam gledao "Poslednji ples" shvatio sam da je to Majkl Džordan, poručuje legendarni Argentinac.

Brojne razlike postoje među fudbalom i tenisom, ali jedna od posebnih je činjenica da najvažnija sporedna stvar nikada neće imati svog zvaničnog - GOAT-a. Kada govorimo o "belom sportu" to je, bez ikakve dileme, Novak Đoković, a srpski teniser u tenisu ima sličan status kao u fudbalu Lionel Mesi. 

Legendarni Argentinac pravio je čuda u dresu Barselone, na Mundijalu u Kataru je riznici trofeja doneo jedini koji mu nedostaje, a sada je na redu napad na titulu u Americi. Gde god se pojavi Mesi privlači ogromnu pažnju medija, a sada je za "SPORF" pričao o brojnim temama, između ostalog dotakao se i GOAT debate. 

Iako su mnogi očekivali da će za najvećeg sportistu svih vremena imenovati svog zemljaka - Dijega Armanda Maradonu, Lionel Mesi imao je drugačiji odgovor. Nakon gledanja kultnog filma "Poslednji ples", Argentinac je shvatio da boljeg od Majkla Džordana u svetu sporta nije bilo. 

Foto: AP/Photo

 

- Kada je sport u pitanju mislim da je najveći Majkl Džordan. Bio sam inspirisan nakon što sam gledao seriju "Poslednji ples", želeo sam da saznam više o tome ko je on i šta je sve postigao. Mene je toliko ljudi pitalo za fotografiju, zašto ja ne bih mogao njega? Bila bi mi ogromna čast - ispričao je Lionel Mesi. 

Velike su šanse da će Mesi imati šansu da se susretne sa Džordanom i dobije sliku budući da od prošle godine brani boje Inter Majamija u MLS ligi. Legendarni košarkaš povremeno prati fudbalske utakmice, a nakon reči slavnog Argentina moguće je da će otići put Floride kako bi se dvojica najboljih u svojim sportovima upoznali. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu
Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu

Za nešto manje od mesec dana Dejanu Dragijeviću i Srđanu Jankoviću koji su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju, isteći će pritvor. Ukoliko optužnica do tada ne bude podignuta, oni će morati da budu pušteni na slobodu. Ipak, kako saznaje Telegraf.rs, Više javno tužilaštvo u Zaječaru nastoji da podigne optužnicu pre nego što osumnjičenima istekne šest meseci pritvora.

10.09.2024

15:52

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija