• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

12.09.2024

07:23

Stankoviću pošle suze na oči! Navijači Spartaka rasplakali bivšeg trenera Crvene zvezde! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

Stankoviću pošle suze na oči! Navijači Spartaka rasplakali bivšeg trenera Crvene zvezde! (VIDEO)

Podeli vest

Na proslavi desetogodišnjice stadiona fudbalskog kluba Spartak iz Moskve, srpski trener i bivši strateg Crvene zvezde, Dejan Stanković, bio je u centru pažnje.

Posle utakmice, Stanković je prišao tribini gde su se nalazili najvatreniji navijači moskovskog kluba, a ono što je usledilo dirnulo je svakog prisutnog.

Navijači su horski skandirali njegovo ime, a emocije su preplavile Stankovića koji nije mogao da zadrži suze. Ovaj emotivni trenutak postao je prava kruna večeri, a Stanković je pokazao koliko mu znači podrška sa tribina.

 

 

Ono što dodatno čini ovaj trenutak posebnim je činjenica da je Stanković upravo tog dana proslavio svoj 46. rođendan, što su navijači Spartaka iskoristili da mu prirede nezaboravnu rođendansku atmosferu.

Trener ekipe iz prestonice Rusije pokazao je još jednom koliko su emocije sastavni deo sporta, a večerašnja proslava ostaće u njegovom srcu kao poseban trenutak karijere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35