• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

12.09.2024

13:51

Trudna Marijana na udaru pomahnitalog svekra! Ovo je žena bosanskog fudbalera, u centru je velikog skandala (FOTO GALERIJA)

printskrin Instagram

Fudbal

Trudna Marijana na udaru pomahnitalog svekra! Ovo je žena bosanskog fudbalera, u centru je velikog skandala (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Bosanski fudbaler Anel Ahmedhodžić i njegova supruga Marijana Mašić Ahmedhodžić našli su se u centru skandala nakon što je ovaj momak odlučio da više ne igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Naizgled ne tako bitna odluka pretvorila se u pravu aferu, u koju se uključio njegov otac Mirsad, nekadašnji pripadnik oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Sve je krenulo od toga kada je Anel izjavio da više neće igrati za bosanski nacionalni tim, da bi mu na konferenciji za medije na sve to uzvratio selektor Sergej Barbarez, rečima da se nije dovoljno ni zalagao.

Sve to žestoko je pogodilo Anelovog oca Mirsada, koji je sinu poručio da ga se javno odriče i da ne može da pređe preko toga da je on ranjavan tri puta tokom rata devedesetih, a da njegov naslednik ne želi da igra za nacionalni grb.

 

 

 

 

Da stvar bude još skandaloznija, u čitavu priču uvukao je trudnu snajku, Marijanu Ahmedhodžić, koju je gnusno izvređao i navukao gnev čitavog regiona na sebe. Nju je isprozivao da je na Anela "bacila crnu magiju". Kada je potpuno pomahnitao, na društvenim mrežama izrazio je sumnju "da Marijanino dete zapravo nije Anelovo i da bi trebalo da proveri DNK".

"Pitanje je kako može biti njegovo dete. Ona u Crnoj Gori, on u Engleskoj dva meseca. Nije bila sa njim da rodi dva meseca ranije, možda grešim, ali rekao sam mu da proveri DNK", napisao je Mirsad Ahmedhodžić na društvenim mrežama.

Ovo je atraktivna Marijana.

 

Anel je, naravno, sve vreme bio uz svoju suprugu i branio ju je rečima da je ona sjajna majka i da su sve optužbe od strane njegovog oca Mirsada - potpuna laž i izmišljotina.

Mirsada, koji je u prošlosti bio pripadnik specijalnih snaga pod komandom Alije Izetbegovića, nije smirila ni činjenica da je Marijana prošle godine prešla u islam. Tom prilikom uzela je muslimansko ime Nisa, a kako je sama rekla tada, to nije uradila samo zbog supruga.

Foto: printscreen facebook

Trenutak kada se Marijana preverila u islam

 

- Odlučila sam da pređem na islam, ne samo zbog ljubavi prema Anelu. Najveći razlog je taj što je islam lepa i tačna vera. To sam učinila zbog sebe, da živim na najbolji mogući način. I to je dovoljno reći o ovoj temi - rekla je Marijana za "Avaz" prošle godine.

Marijana i Anel imaju sina Isaka, a uskoro bi trebalo po drugi put da postanu roditelji, jer je ona trudna.

 

 

Ni to nije bio dovoljan razlog Mirsadu da prestane sa užasnim porukama. Navijači u Bosni u prvi mah izvređali su Anela jer je odlučio da ne igra za tamošnji nacionalni tim, ali sada su svi uz njega i brane ga od neverovatnih napada njegovog oca Mirsada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

(VIDEO) Ludilo mozga! Đilasov vladika poručio da su Srbi sami krivi za muke koje prolaze na KiM
Politika

(VIDEO) Ludilo mozga! Đilasov vladika poručio da su Srbi sami krivi za muke koje prolaze na KiM

Arhiepiskop dizeldorfsko-berlinski i mitropolit nemački vladika Grigorije, poznat i kao vladika "maserati" zbog skupocenog automobila koji poseduje, poručio je putem televizije koja se nalazi u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka da su Srbi u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji sami krivi za ono što im se dešava, misleći na torturu koji sprovodi premijer lažne države Aljbin Kurti.

12.09.2024

14:54

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)
Kultura

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)

Misteriozni slepi guslar luta razrušenim svetom uz poj pesme Volja sinovljeva koja opisuje malu zajednicu uzgajivača semena pšenice koja je živela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada - ovaj kratak opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u domaćoj kinematografiji.

12.09.2024

13:04

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45