• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

12.09.2024

11:14

Novo-staro ime u Humskoj! Partizan od danas jači za štopera, uskoro stižu još dva igrača!

Starsportphoto

Fudbal

Novo-staro ime u Humskoj! Partizan od danas jači za štopera, uskoro stižu još dva igrača!

Podeli vest

Nakon šest meseci od rastanka, mladi fudbaler i nekadašnji đak kluba, Mihajlo Ilić, vraća se u Humsku na jednogodišnju pozajmicu iz Bolonje.

Ovaj dogovor ne samo da donosi olakšanje Partizanu, koji traži zamenu za kapitena Svetozara Markovića nakon njegovog odlaska u Viktoriju Plzenj, već i Iliću, koji bi teško dobio značajniju priliku u Italiji tokom naredne polusezone.

Poznato je da Ilić odlično poznaje sistem Partizana, s obzirom na to da je prošao kroz omladinsku školu crno-belih, a njegova mladost donosi i bonus u domaćem takmičenju. S druge strane, talentovani defanzivac, koji je u januaru prešao u Bolonju za čak 5.500.000 evra, dobija priliku da se vrati u takmičarski ritam nakon što je nekoliko meseci samo trenirao bez minutaže u Seriji A.

Foto: Starsportphoto

Mihajlo Ilić

Bolonja, koja se ove jeseni sprema za grupnu fazu Lige šampiona, verovatno će se osloniti na iskusnije igrače poput Holanđanina Beukemea, Hrvata Erlića i Kolumbijca Lukumija, što je još jedan razlog zašto je Iliću pozajmica u Partizanu idealna opcija.

Ilića je u prvi tim Partizana prekomandovao Aleksandar Stanojević, koji je u svom drugom mandatu primetio njegov talenat na omladinskom derbiju. Nakon impresivnog nastupa, mladi defanzivac je pozvan na pripreme prvog tima, a prošlog leta je kod Igora Duljaja postao standardan partner Svetozaru Markoviću, čak je dobio i poziv u seniorsku reprezentaciju Srbije, pre nego što je otišao u Bolonju.

Foto: Starsportphoto©

Mihajlo Ilić

Iako detalji pozajmice još nisu u potpunosti otkriveni, uključujući podelu plate i mogućnost povratka u Italiju već na zimu, spekulacije se nastavljaju.

Pored povratka Ilića, crno-beli ne staju! Sutra se očekuje zvanično predstavljanje Marka Kerkeza, levog beka, koji je već trenirao sa ekipom, dok će krilni napadač iz Olimpik Liona, Pape Furer (18), danas obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor sa Partizanom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45