• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

07.09.2024

18:48

Saldanja opleo po srpskom fudbalu: Pokraden sam!

Starsportphoto

Partizan

Saldanja opleo po srpskom fudbalu: Pokraden sam!

Podeli vest

Dojučerašnji golgeter Partizana smatra da je bio najbolji strelac Superlige, ali da mu je jedan gol ukraden sa liste.

Napustio je Mateus Saldanja u finišu prelaznog roka Humsku i dres Partizana zamenio za opremu Ferencvaroša. Brazilski golgeter je u Budimpeštu stigao kao veliko pojačanje za aktuelnog šampiona, a njegov dolazak izazvao je ogromno interesovanje medija.

Budući da je trenutno reprezentativna pauza, a da Saldanja nema obaveze u Brazilu višak vremena snažni napadač iskoristio je kako bi sanirao povredu, ali i razgovarao sa medijima u Mađarskoj. Govorio je bivši golgeter Partizana o brojnim temama, a posebnu pažnju posvetio je trci za najboljeg strelca u Superligi Srbije. 

Naime, Saldanja je sa 17 golova bio najbolji strelac elitnog fudbalskog ranga, ali je tu nagradu morao da podeli sa Milošem Lukovićem iz IMT-a. Ipak, Brazilac smatra da mu je u Srbiji naneta velika nepravda pošto je, kako kaže - postigao 18 pogodaka. 

Foto: Starsportphoto

 

- Smatram da sam postigao 18 golova u Partizanu u prvenstvu prošle sezone. Na jednom meču sam uputio udarac na gol, posle tog puta se lopta odbila od jednog od defanzivca i računao se kao autogol, ali za mene je to moj gol - rekao je Mateus Saldanja. 

Brazilac je put "Grupama Arene" otišao u transferu teškom oko 4.000.000 evra. Pre Partizana nastupao je za Džef junajted, Nefči, Rongčeng, Baiju i Orasko. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Danci se uplašili "orlova"! Srbi su tvrd orah, uvek su imali dobre igrače!
Fudbal

Danci se uplašili "orlova"! Srbi su tvrd orah, uvek su imali dobre igrače!

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra od 18 časova (18.00, RTS, Arena premijum 1) gostuje selekciji Danske, u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Uoči ovog meča svoja očekivanja i ambicije izneli su privremeni selektor Skandinavaca Lars Knudsen (47) i defanzivac Janik Vestergor (32), koji smatraju da će meč sa "orlovima" biti pravi izazov za njih!

07.09.2024

17:48

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija