• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

07.09.2024

16:18

"Orlovi" stigli u Kopenhagen! Kapetan ih iznenadio tokom leta, navijači ih čekali na aerodromu! (VIDEO)

fss

Fudbal

"Orlovi" stigli u Kopenhagen! Kapetan ih iznenadio tokom leta, navijači ih čekali na aerodromu! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u Kopenhagen gde će u nedelju igrati meč protiv Danske (18.00, RTS, Arena premijum 1) u drugom kolu A divizije Lige nacija.

Delegacija na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem jutros je oko 7:30 časova čarter letom krenula put Kopenhagena, a za prijatan dvočasovni let pobrinuo se kapetan aviona, koji se u dva navrata obratio selektoru i igračima.

- Želeo bih da vam se zahvalim na izdanju koje ste prikazali protiv Španije. Hvala vam mnogo, vratili ste nam osmeh na lice, učinili ste nas ponosnim protiv selekcije koja je najbolja u Evropi. Želimo vam da nastavite u istom stilu, da nas ponovo obradujete. Srećno protiv Danske - poručio je kapetan aviona.

Po sletanju u dansku prestonicu, ekipu je na aerodromu dočekao veliki broj navijača, koji su se fotografisali sa njima i tražili autograme. 

Konferencija za medije biće održana u 17.30 časova, a pola sata kasnije počinje poslednji trening pred sutrašnji duel.

"Orlovi" su u prvom kolu odigrali vanserijsku utakmicu protiv Španije, aktuelnog prvaka Evrope, pre svega u odbrani, te su uspeli da sačuvaju svoju mrežu i konačnim rezultatom 0:0 dođu do zlata vrednog boda.

Srbiju sutra očekuje susret sa Danskom, koja je u prvom meču bila bolja od Švajcarske sa 2:0, čime su Skandinavci došli do prve pozicije u našoj grupi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija