• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

15.09.2024

13:05

Golčina u tatinom stilu! Evropa bruji o Ibrinom sinu (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Golčina u tatinom stilu! Evropa bruji o Ibrinom sinu (VIDEO)

Podeli vest

Da li je svet spreman za novog Zlatana Ibrahimovića? Maksimilijan Ibrahimović (17) trese protivničke mreže kao što je to nekad radio njegov otac Zlatan.

Legendarni Šveđanin je otišao u penziju, ali je fudbalski svet dobio novog Ibru o kom bruji Evropa.  Njegov sin Maksimilijan ima 17 godina i najavio je blistavu karijeru.  Igra za mlađe kategorije Milana, a u subotu je protiv Empolija postigao prelep pogodak levom nogom.

Efektno, snažno, precizno i neodbranjivo pod prečku gola Empolija, kao nekada njegov otac. Njemu je ovo treći gol ove sezone za tim do 20 godina, a odigrao je četiri utakmice, pa nema sumnje da ćemo za koju godinu da imamo golgetera svetske klase.
 

 

 

Foto: profimedia

Maksimilijan i Zlatan Ibrahimović

 


Maksimilijan je rođen u septembru 2006. godine, igra na poziciji levog krila i igra za U-23 Milana u nižim rangovima italijanskog fudbala. Prvi profesionalni ugovor sa Milanom potpisao je pre manje od dva meseca. I Zlatanov mlađi sin, Vinsent (16) je takođe Milanovoj školi fudbala, član je kadetskog tima. Za razliku od oca i starijeg brata, on nije napadač i igra na poziciji centralnog veziste.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija