• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.09.2024

09:13

Skandal pred LŠ! Nemci zabranili fudbalerima Dinama da treniraju na čuvenom stadionu!

profimedia

Fudbal

Skandal pred LŠ! Nemci zabranili fudbalerima Dinama da treniraju na čuvenom stadionu!

Podeli vest

Neugodno iznenađenje priredili su Nemci Hrvatima! Dinamo u prvom meču u Ligi šampiona od 21 čas gostuje na "Alijanc areni".

Čelnici bavarskog giganta su zabranili igračima Dinama da treniraju 24 sata pre utakmice na terenu gde će igrati meč prvog kola elitnog takmičenja.

Razlog je vrlo loše stanje terena u kom se nalazi teren na "Alijanc areni",  još od Evropskog prvenstva završenog pre dva meseca. Hrvatski mediji prenose da je teren pun rupa i prilično neravan, te da je zbog toga Bajern "spustio rampu".

Foto: profimedia

Fudbaleri Dinama su mogli samo da prave selfije na Alijanc areni

 

Minhenski klub je od polufinala EP, 10. jula, čak dva puta menjao "podlogu", ali to nije pomoglo, jer su visoke temperature uticale da se trava ne primi. Zbog toga Dinamo nije trenirao u Minhenu, već u toku dana u Zagrebu, a u večernjim satima u ponedeljak su igrači mogli samo da se fotografišu na stadionu.

Fudbalski spektakl vredan 16 milijardi evra večeras startuje i to u novom formatu! Vrtoglavu zbirnu sumu vrednosti svih klubova učesnika nove Lige šampiona objavio je portal specijalizovan za transfere i finansije u fudbalu "Transfermarkt" i tako potvrdio obaranje prethodnog rekorda od 15 milijardi prošle godine. Pored toga, novinu predstavlja učešće 36 timova, za razliku od tradicionalnih 32, a takmčiće se po dosad nezabeleženom sistemu.  Učesnici elite više nisu podeljeni po grupama i neće igrati dva meča sa jednim rivalom, već je na nedavnom žrebu svaki tim dobio osam protivnika. Protiv četvorice će igrati kod kuće, a protiv isto toliko timova u gostima. Biće formirana jedinstvena tabela na osnovu koje će osam najbolje plasiranih timova izboriti učešće u osmini finala, dok će se timovi od devete do 24. pozicije boriti kroz baraž za popunu preostalih osam mesta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

(VIDEO) Priznanje opštine Mali Zvornik Draganu J. Vučićeviću! Među dobitnicima i premijer, ministar, generali...
Društvo

(VIDEO) Priznanje opštine Mali Zvornik Draganu J. Vučićeviću! Među dobitnicima i premijer, ministar, generali...

Za opštinu Mali Zvornik danas je poseban dan. Danas se obeležava Dan opštine, 17. septembar, tačno osam decenija od oslobođenja teritorije opštine od nemačke okupacije u Drugom svetskom ratu i 69. godišnjica od osnivanja lokalne samouprave. Zaslužnim pojedincima i organizacijama uručena su i priznanja, a među nagrađenima je i urednik i vlasnik lista Informer Dragan Vučićević.

17.09.2024

13:17

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija