• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

17.09.2024

18:58

Benifka povukla neočekivan potez pred duel sa Zvezdom!

EPA Images

Fudbal

Benifka povukla neočekivan potez pred duel sa Zvezdom!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18 sati i 45 minuta igraju prvi meč u novoj Ligi šampiona, a rival na "Marakani" biće lisabonska Benfika, koja je odlučila da ne trenira u Beogradu.

Iz Zvezde je medijima siglo obaveštenje da će Benfika imati samo konferenciju za medije sa početkom od 19.55, a da treninga neće biti.

Ovo i nije nešto neuobičajeno, dešava se, ali ne toliko često, a iznenađenje je što je ovo urađeno već za prvo kolo Lige šampiona.

Očekuje se da Benfika na Marakani ima i oko 2.000 navijača, a da će im podršku pružiti i pristalice Hajduka iz Splita koji su u bratskim odnosima sa fanovima portuglaskog tima.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević će imati konferenciju za medije u sredu od 13.00.

Podsetimo, ove sezone se Liga šampiona igra u novom formatu. Učestvuje 36 ekipa i svaki tim igra četiri utakmice kod kuće i isto toliko u gostima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Amerika više ne može tehnološki da parira zemljama istoka! Narod u zapadnoj Evropi počinje da se osvešćuje! (VIDEO)
Live TV

Amerika više ne može tehnološki da parira zemljama istoka! Narod u zapadnoj Evropi počinje da se osvešćuje! (VIDEO)

Stotine pripadnika libanske militantne grupe Hezbolah koju podržava Iran povređeno je u utorak u napadu na pejdžere članova ove grupe, rekao je libanski bezbednosni izvor za strane medije. Ovaj događaj, ali i mogući frontalni sukob Rusije i NATO pakta, komentarisali su bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta tokom svog gostovanja u "Otvorenom studiju".

17.09.2024

19:58

Hronika

Dačić se sastao sa ministarkom Ujedinjenog Kraljevstva i državnim sekretarom Mađarske! Bilateralna policijska saradnja na visokom nivou! (FOTO)
Hronika

Dačić se sastao sa ministarkom Ujedinjenog Kraljevstva i državnim sekretarom Mađarske! Bilateralna policijska saradnja na visokom nivou! (FOTO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas, na marginama Berlinskog procesa, sa ministarkom za bezbednost granice i azil Ujedinjenog Kraljevstva Anđelom Igl i državnim sekretarom u Ministarstvu unutrašnjih poslova Mađarske Zoltanom Bolčikom, sa kojima je razgovarao o unapređenju saradnje u oblasti unutrašnjih poslova.

17.09.2024

19:36

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija