• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

17.09.2024

10:05

Dule Savić zagrmeo: Zvezda će opravdati učešće u Ligi šampiona, jer tu i pripada!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Dule Savić zagrmeo: Zvezda će opravdati učešće u Ligi šampiona, jer tu i pripada!

Podeli vest

Povoljan rezultat protiv Benfike bio bi dodatan impuls za sve ono što nas očekuje. Imamo dobar tim i ne sumnjam da će uz pomoć publike, ambijenta i atmosfere "Marakane" to biti dobro. Zvezda će opravdati učešće u Ligi šampiona, jer tu i pripada, poručio je legendarni Dušan Dule Savić (69).

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak (18.45, Arena premijum 1) dočekuju ekipu Benfike, u okviru prvog kola renomirane grupne faze Lige šampiona.

Nekadašnji as crveno-belih i legenda čije će se ime na "Marakani" večno pamtiti, veruje u pozitivan rezultat protiv lisabonskog kluba.

- Prva utakmica je veoma važna. Povoljan rezultat protiv Benfike bi bio dodatan impuls za sve ono što nas očekuje. Imamo ukupno osam utakmica, četiri kod kuće, i novi format takmičenja je drugačiji od prethodnih. Videćemo koliko je povoljniji, ali mi se sviđa što smanjuje mogućnost za kalkulacije ekipa. Svaki bod je važan i svaka utakmica je priča za sebe. Imamo dobar tim i ne sumnjam da će uz pomoć publike, ambijenta i atmosfere Marakane to biti dobro. Opravdaćemo naše učešće u Ligi šampiona, jer tu i pripadamo. Zvezda godinama pokazuje da je superiorna u Srbiji, da smo prisutni u Evropi - započeo je Savić u razgovoru za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 

Legendarni centrafor poziva sve verne pristalice crveno-belih da podrže Zvezdu na predstojećim mečevima, kako na domaćem terenu, tako i u gostima.

- Očekujem da će zvezdaši u što većem broju da se odazovu i da ispune tribine "Marakane". Pozivam ih i da kupuju godišnje karte, konkretno Premijum, koja ispada i jeftinija od paketa ulaznica za Ligu šampiona. Možete da gledate sve utakmice u prvenstvu, kupu, pa i ove u Ligi šampiona. Velika je prednost i što ćemo imati dva, tri derbija na "Marakani", i u tom slučaju, nema sumnje da će se to isplatiti svakom zvezdašu - zaključio je Savić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!
LUDILO

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!

Rajan Vesli Raut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Volstrit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rautom u Kijevu 2022. godine.

17.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija