• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

18.09.2024

14:55

Hrvat stiže na "Marakanu"! Zvezdin rival u Ligi šampiona doveo bivšeg viceprvaka sveta! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Hrvat stiže na "Marakanu"! Zvezdin rival u Ligi šampiona doveo bivšeg viceprvaka sveta! (FOTO)

Podeli vest

Hrvatski fudbalski as Ivan Perišić nastavlja svoju impresivnu karijeru i zvanično postaje novi član PSV Ajndhovena!

Nakon kratke epizode u Hajduku iz Splita, Perišić je kao slobodan igrač imao nekoliko ponuda na stolu, ali je odlučio da potpiše za holandskog velikana, PSV, koji se takmiči u Ligi šampiona i slovi za jednog od glavnih favorita za titulu u Erediviziji.

Perišić, koji iza sebe ima 35 godina i bogato fudbalsko iskustvo, igrao je u nekim od najjačih evropskih klubova. Pre dolaska u Hajduk, nosio je dresove Tottenhama, Intera, Bajerna iz Minhena, Volfsburga, Borusije Dortmund, Sošoa i Klub Briža. Njegova odluka da se preseli u Ajndhoven donosi mu povratak na evropsku scenu u velikom stilu, jer PSV nastupa u prestižnoj Ligi šampiona.

 

 

Jedan od ključnih razloga za njegov prelazak u PSV svakako je učešće holandskog kluba u Ligi šampiona. Perišić će ponovo imati priliku da se takmiči na najvišem nivou, a navijači Crvene zvezde će ga moći videti uživo, jer PSV dolazi u Beograd 21. januara u pretposlednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Odluka da prihvati ponudu PSV-a u potpunosti je logična s obzirom na godine i status, a dolazak u jedan od najjačih klubova u Holandiji pokazuje da Perišić i dalje ima ambiciju da igra na visokom nivou.

Foto: EPA Images

Ivan Perišić

Navijači PSV-a s nestrpljenjem očekuju da vide šta će iskusni Hrvat doneti na terenu, dok je Eredivizija dobila još jednog igrača koji će podići kvalitet i konkurenciju u borbi za trofeje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Pokret socijalista o MI 6: Ambasador ili agent
Politika

Pokret socijalista o MI 6: Ambasador ili agent

Pokret socijalista oglasio se povodom objave ambasadora Velike Britanije u Srbiji Edvarda Fergusona u kojoj je izrazio razočaranje jer ga redakcija lista "Politika" nije kontaktirala kako bi se izjasnio o tekstu MI6 protiv Vulina u kome se navodi da britanska obaveštajna služba radi protiv potpredsednika Vlade Srbije.

18.09.2024

16:45

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"
Društvo

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"

Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor. Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor.

18.09.2024

15:08

TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)
Live TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, koji je najproruskiji političar na Balkanu, mora da snosi posledice za svoje proruske stavove, tvrdi albanski portal "Insajderi". Oni tvrde da britanska služba MI6 planira da njega smeni. Ove navode za Informer su u "Info jutru" komentarisali penzionisani pukovnik Kontraobaveštajne službe (KOS) Ljuban Karan, profesor dr Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije i Perko Matović iz Centra za nacionalnu politiku.

18.09.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija