• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

28.09.2024

07:24

Rajković častio rivala, a onda potvrdio životnu formu! Spektakularna intervencija za preokret Al Itihada (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Rajković častio rivala, a onda potvrdio životnu formu! Spektakularna intervencija za preokret Al Itihada (VIDEO)

Podeli vest

Srpski golman briljira od odlaska u Saudijsku Arabiju.

Postao je Predrag Rajković uoči odlaska na Evropsko prvenstvo prvi izbor selektora Dragana Stojkovića na golu Srbije. Bio je momak iz Negotina jedna od retkih svetlih tačaka u taboru "orlova" na turniru u Nemačkoj, a dobre partije protiv Engleske, Slovenije i Danske naplatio je unosnim transferom u Saudijsku Arabiju.

Era na golu Al Itihada počela je bajkovito, a da se nalazi u životnoj formi potvrdio je večeras. Iako je meč otvorio slabom reakcijom koja je prethodila golu Al Halidže, Predrag Rajković je uspeo da se vrati na pravi kolosek i nakon preokreta slavi sa 4:1. 

Opasno je Al Itihad krvario u prvom poluvremenu. Al Halidža bila je blizu velikog podviga, posebno u prvom poluvremenu, kada je Predrag Rajković sjajnom intervencijom sačuvao šanse svoje ekipe. 

Sve do poluvremena Al Itihad se opasno mučio pred svojim navijačima, ali je bedem Al Halidže "probio" Karim Benzema u 49. minutu. Vro brzo je Usem Auar doneo kompletan preokret, a do kraja meča su mrežu rivala uspeli da pogode Stiven Bergvajn i Hamed Al Hamdi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija