• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

04.09.2024

23:28

Prelepe vesti pred Španiju! Srpski reprezentativac postao otac! (FOTO)

profimedia

Fudbal

Prelepe vesti pred Španiju! Srpski reprezentativac postao otac! (FOTO)

Podeli vest

Srpski golman Predrag Rajković po treći put postao je otac.

Njegova supruga Ana porodila se danas i na svet donela devojčicu, kojoj je poznati par odlučio da da ime Nora. Lepe vesti reprezentativac "orlova" i njegova lepša polovina podelili su na Instagramu, gde su objavili i zajedničku fotografiju sa naslednicom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘼 𝙣 𝙖 𝙍 𝙖 𝙟 𝙠 𝙤 𝙫 𝙞 𝙘 (@rajkovic__ana)

 

Inače, Rajković je postao otac i to u trenutku kada se sa reprezentacijom Srbije priprema za sutrašnji meč protiv Španije na startu Lige nacija. 

Fudbalski savez Srbije je čestitao našem golmanu na rođenju ćerke, a pošto se sve desilo uoči utakmice sa "crvenom furijom" 

"Prelepe vesti noć pred duel sa Španijom! Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković je po treći put postao otac. Posle sinova Relje i Tadije, supruga Ana je na svet donela kćerkicu Noru. Saigrači su Rajkoviću, kako običaj i nalaže, iscepali majicu, ali je čuvar mreže "orlova" veoma brzo dobio novu, i to sa posebnim ispisom. Rajkovići, čestitamo!", objavljeno je na Instagram stranici FSS. 

 

 

Reprezentacija Srbije sutra dočekuje Španiju, aktuelnog evropskog prvaka na "Marakani" od 20.45 časova u prvom kolu Lige nacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija