• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

28.09.2024

18:10

Kol Palmer ispisao istoriju Premijer lige! Četiri gola za 20 minuta protiv Brajtona! (VIDEO)

EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

Fudbal

Kol Palmer ispisao istoriju Premijer lige! Četiri gola za 20 minuta protiv Brajtona! (VIDEO)

Podeli vest

Na današnjoj utakmici između Čelsija i Brajtona na "Stamford Bridžu" (4:2), Kol Palmer priredio je pravu golgetersku senzaciju i ispisao istoriju Premijer lige. Mladi napadač postigao je čak četiri gola u prvom poluvremenu, i tako zacementirao pobedu svoje ekipe.

Palmer je postao prvi igrač koji je uspeo da postigne čak četiri gola u tako kratkom vremenskom periodu, što do sada nije viđeno u ovom elitnom takmičenju.

Mrežu Brajtona zatresao je prvi put u 21. minutu, zatim je samo šest minuta kasnije bio precizan iz penala, dok je u 31. minutu postigao prelep gol iz slobodnog udarca, kompletirajući het-trik.

Kao da to nije bilo dovoljno, Palmer je u 41. minutu, na asistenciju Sanča, ponovo savladao golmana gostiju, čime je zaokružio „poker“ golova.

 

 

Navijači Čelsija nisu mogli sakriti oduševljenje, jer je njihov tim nastavio sa odličnom formom i posle utakmica sa Vest Hemom i Barouom, gde su slavili sa ukupno osam postignutih golova, a da nisu primili nijedan.

Iako je odbrana vrhunskog premijerligaša večeras poklekla dva puta, Palmerova dominacija bila je presudna za trijumf.

Za klub koji se nalazi na deobi osmog i devetog mesta na tabeli engleskog šampionata precizni su bili Francuz Georgino Ruter na asistenciju kamerunskog veziste Karlosa Balebe u sedmom minutu, dok je u 34. minutu Baleba solo akcijom upisao pogodak.

 

Пласман обезедио Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija