• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

28.09.2024

16:11

Kreće Savin program rada! On će voditi Partizan u Lučanima, pa stiže Milošević!

Starsportphoto

Partizan

Kreće Savin program rada! On će voditi Partizan u Lučanima, pa stiže Milošević!

Podeli vest

V.D. trenera Partizana Branko Vukašinović izjavio je danas da ekipa nije u sjajnom trenutku i da će biti promena u timu.

Crno-beli gostuju sutra od 17 časova Mladosti u Lučanima, u meču 10. kola Superlige Srbije. Biće to prva utakmica za crno-bele posle poraza u večitom derbiju od Crvene zvezde rezultatom 4:0.

- Ne nalazimo se u sjajnom trenutku, kao što svi znate. Tu smo da se pomerimo za korak unapred, nadam se da će se to desiti na sutrašnjoj utakmici. Za razliku od nas, ekipa Mladosti iz Lučana je pet uzastopnih kola je pobeđivala, protiv ekipa iz gornjeg dela tabele, u dobroj su formi. To će biti motiv za naše igrače da budu pravi, kakvi nisu bili već duže vreme - izjavio je Vukašinović na konferenciji za medije.

On je poručio da su svi u klubu razmišljali i bili zabrinuti posle utakmice protiv Crvene zvezde, ali da je atmosfera u timu sve bolja iz dana u dan.

- Kako su dani prolazili kvalitet trenažnog procesa je bio sve bolji. Sutra u 19 časova ćemo znati da li su igrači prebrodili krizu. Poslednja dva treninga su mi potvrdila da će oni dati sve od sebe, ne znam da li će to biti dovoljno. Moramo da opravdamo poverenje svih koji navijaju i vode klub - rekao je privremeni trener Partizana.

Foto: FK Partizan

 

Vukašinović je istakao da će biti promena u timu i da levi bek Mario Jurčević neće igrati zbog povrede koju je zadobio u večitom derbiju.

- Biće promena koje nisu kozmetičke. Imaćemo iznuđene promene zbog fizičkog izdanja, neki će odsustvovati zbog forme. Jurčević neće nastupati jer ima povredu mišića koju još nije sanirao - dodao je Vukašinović.

Privremeni trener Partizana je rekao da je razgovarao sa Savom Miloševićem, koji će od ponedeljka zvanično preuzeti ulogu glavnog trenera kluba.

- Kreće Savin program rada, pričali smo juče, ali nam je sada fokus na sutrašnjoj utakmici. On ima sistem rada koji će primeniti - naveo je Vukašinović.

On se osvrnuo na ekipu Mladosti i poručio da je tim iz Lučana neugodan protivnik.

- Ne može se reći da smo u prošlosti lako izlazili na kraj sa njima u Lučanima. Preti nam opasnost iz svih sfera, probaćemo da iskoristimo njihove mane - rekao je privremeni trener crno-belih.

Partizan je deveti na tabeli SLS, ima 11 bodova, uz dve utakmice manje. Mladost se nalazi na drugom mestu sa 19 bodova.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija