• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.09.2024

09:31

Da je Lalatović trener Partizan evo kako bi spasio crno-bele!

Starsportphoto©

Fudbal

Da je Lalatović trener Partizan evo kako bi spasio crno-bele!

Podeli vest

Trener Mladosti Nenad Lalatović otkrio je pred utakmicu s Partizanom (17.00), šta bi uradio da sedi na klupi crno-belih.

"Parvi valjak" je u krizi, Aleksandar Stanojević je podneo ostavku posle poraza od Crvene zvezde (4:0), na njegovo mesto došao je Savo Milošević. Partizan je trenutno tek deseti na tabeli Superlige Srbije, pa su teški dani pred ekipom iz Humske.

Nenad Lalatović je pred utakmicu objasnio  šta bi on uradio da je na klupi tima iz Humske.

- Ja bih prvo pojačao odbranu, par miliona bih uložio u odbranu, pa tek onda dalje. Imali su Saldanju koji je morao da ostane, imali su Severinu, imali su kapitena tima kog su prodali (Sveta Marković). Pa nemoguće je da prodate ta tri igrača, a da jurite Crvenu zvezdu. Doveo bih još dva-tri dobra vezna igrača, odbranu bih duplirao i siguran sam da bih bio konkurentan. Ne ja, nego Partizan Crvenoj zvezdi. Ja nikad - izjavio je "Mozzart sport Lalatović i podsetio da kao bivši kapiten i trener Crvene zvezde nikada ne bi seo na klupu večitog rivala.

 

Lalatović je doveo Mladost do treće pozicije na  Superlige, pa se može reči da je favorit protiv Beogradđana.

- Partizanu se nikada ne preti. To je veliki klub, sa armijom navijača, sa igračima koji imaju ogromna primanja. Mi ne možemo da se poredimo sa njima po primanjima. Oni mogu da plate igrača po milion, milion i po evra da im sedi na klupi, da imaju 10 stranaca u klubu. Sad, da li su pogodili ili nisu i zašto nisu, ja u to ne ulazim. Želim im, naravno, da što pre izađu iz krize, da se stabilizuju, ali tek posle nedelje. Biće jako teška utakmica, ranjeni lav je uvek najopasniji.

Foto: Starsportphoto

 

 

Prokomentarisao je i odlazak Stanojevića sa klupe crno-belih, posle skandala nakon 174. večitog derbija.

- Sale Stanojević nije zalužio da ovako ode iz Partizana. Milojević i on su za mene dva najbolja trenera u Superligi i žao mi je što je otišao na takav način. Ja nemam strah da pohvalim nekoga iz Partizana ako vredi. A Sale Stanojević zaista vredi i kao trener i kao čovek, želim mu sve najbolje u daljoj karijeri.

Svestan je Lalatović da ne smeju njegovi puleni da se opuste iako je Partizan ubedljivo poražen od Zvezde (4:0) u prethodnim kolu.

- Ako ih krene, biće jako teško igrati protiv njih. Moramo da uđemo maksimalno obazrivo, nema veze što su izgubili od Zvezde 0:4, to je i bio realan rezultat derbija. Zvezda je bila toliko dominantnija. Sami su krivi što su sebi pustili da sa tolikim budžetom i toliko stranaca dođu u ovu situaciju. Kuća se gradi od temelja, ali da ne pametujem, da ne bude opet da sam nešto pričao - poručio je Lalatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Trese se Amerika! Bajden je ovo postao, Kamala je tako rođena! Tramp raspalio svim mogućim uvredama, kampanja ulazi u najprljaviju fazu!
BRUTALAN

Trese se Amerika! Bajden je ovo postao, Kamala je tako rođena! Tramp raspalio svim mogućim uvredama, kampanja ulazi u najprljaviju fazu!

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp održao je u Viskonsinu jedan od svojih najžešćih govora protiv ilegalnih imigranata, usmeravajući kritike ka onima koji su prešli američku granicu i počinili zločine. Takođe je nazvao svoju protivkandidatkinju, demokratu Kamalu Haris, "mentalnim invalidom", preneli su američki mediji.

29.09.2024

11:10

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvrši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!
BOŽE SAČUVAJ

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvrši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!

Bivši britanski premijer Boris Džonson, koji je zbog uloge u obustavljanju pregovora Rusije i Ukrajine nazvan "krvavi Boris" izjavio je da je u martu 2021. godine naredio vojnim komandantima da osmisle plan napada na holandsku fabriku kako bi obezbedili isporuku pet miliona doza vakcine protiv COVID-19, čiji je izvoz Evropska unija pretila da zabrani Velikoj Britaniji.

29.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija