• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

07.10.2024

13:34

Oglasio se FSS! Visoke mere bezbednosti za utakmicu sa Švajcarskom

Starsportphoto

Fudbal

Oglasio se FSS! Visoke mere bezbednosti za utakmicu sa Švajcarskom

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije (FSS) najavio je visoke mere bezbednosti za utakmicu sa Švajcarskom, koja će biti odigrana 12. oktobra u Leskovcu.

Fudbaleri Srbije će u subotu od 20.45 časova u Leskovcu dočekati Švajcarsku u trećem kolu grupe A4 Lige nacija.

FSS je naveo da će ulazak na meč biti omogućen navijačima samo sa nacionalnim obeležjima države i Saveza. Svaki navijač mora da ima identifikacioni dokument, a sve ulaznice su personalizovane. Takođe, navodi se da na meč može ući samo osoba na čije ime glasi karta. Utakmicu će obezbeđivati jake policijske snage.

"FSS je pod posebnim monitoringom UEFA, prema tome apel da svi akteri događaja zajedno učestvuju u sprečavanju narušavanja reda i mira, posebno ubacivanja predmeta u zonu terena, kao i nedozvoljenog skandiranja", navode iz FSS.

Foto: Starsportphoto

Dragan Stojković, selektor Srbije

 

Podsećamo, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi poručio je danas na konferenciji za medije da nikakav bojkot, o kom se nedeljama spekuliše, reprezentacije ne postoji.

Takođe, u sastavu Švajcarske biće Granit Džaka koji je više puta na sraman način provocirao srpske igrače, a selektor naše reprezentacije poručio je da će njegovi puleni fokustirati isključivo na fudbal.

- Verujem da ljudi znaju prošlost, apelujem da se utakmica odigra u fer-pleju. Da ponašanje sa tribina bude na visokom nivou, kao i igrača. Te stvari treba zaboraviti i fokusirati se na fudbal i na igru. Ne bojim se, svi su svesni da je potpuno nepotrebno da se pokuša sa nekim glupostima. Džaka je veliki igrač, pokazuje svetsku klasu kada je njegova igra u pitanju, mislim da neće biti problema - rekao je Stojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Nenad Popović u Burundiju: Veliki prijatelji Srbije! Podržavaju stav po pitanju KiM, nisu glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici
Politika

Ministar Nenad Popović u Burundiju: Veliki prijatelji Srbije! Podržavaju stav po pitanju KiM, nisu glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici

Ministar zadužen za međunarodnu ekonomsku saradnju, Nenad Popović, danas je na sastanku u Burundiju sa ministrom finansija, budžeta i ekonomskog planiranja Odace Njonzimom i ministrom trgovine, transporta, industrije i turizma Mari Šantal Nidžimbere istakao da postoji veliki potencijali saradnje sa Burundijem u oblasti IKT i poljoprivrede.

07.10.2024

16:24

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija