• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K:

08.09.2024

07:09

Sergej razbesneo navijače! Izvređali ga jer je odjavio Srbiju, pa otišao na odmor (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Sergej razbesneo navijače! Izvređali ga jer je odjavio Srbiju, pa otišao na odmor (FOTO)

Podeli vest

Sergej Milinković-Savić zbog povrede ne igra za reprezentaciju Srbije u Ligi nacija, a umesto toga odlučio je da se odmori sa porodicom.

Sergej je selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju prijavio povredu od koje želi da se oporavi, iako je prethodnih dana trenirao sa Al Hilalom i to punom parom. Mnogima je delovalo čudno što ne igraju Sergej i Aleksandar Mitrović, a kada su se pojavile fotografije i video snimci sa trininga Al Hilala samo su rasplamsali vatru i dodatno probudili sumnju i iznervirali navijače.

Fudbaleri u Saudijskoj Arabiji dobili su nekoliko dana slobodno zbog reprezentativne pauze, što je Sergej iskoristio da provede vreme sa porodicom. Uživa sa suprugom Natalijom i decom. Postavio je na društvene mreže niz fotografija dan pred utakmicu protiv Danske i pokazao da voli da provodi vreme kada nema obaveze u reprezentativnom dresu.

"Ništa nije bolje od vremena sa porodicom“, napisao je Sergej u opisu fotografija.

 

 

Naravno, razbesneo je navijače koji su ga u komentarima na društvenoj mreži podsetili da ima povredu: "Teska povreda drži se brateeeee", "Takooo brate,uzivaj sa familijom i oslobodi mesto u srpskom timu za nekoga ko hoće da igra za svoju zemlju, srcem i dušom! Sve najbolje tebi i familiji", "Oprosti se od reprezentacije", "Pa za tebe naravno, pošto fudbal za reprezentaciju nisi nikad igrao, tako da slobodno uživaj sa porodicom. Ne trebaš našoj reprezentacije više", samo su neki komentari.

 

Podsetimo, iz reprezentacije se povukao Dušan Tadić, dok su Aleksandar Mitrović i Sergej prijavili povrede, dok je Dušan Vlahović izostao iz privatnih razloga, ali i on je tokom minulih dana bio na treninzima Juventusa. Zbog povreda su odustali odustali i Miloš Veljković, Nemanja Maksimović, Mihailo Jovanović i Aleksa Terzić.

Srbija je u prvom kolu na "Marakani" odigrala meč bez golova sa Španijom (0:0), šampionom Evrope, dok će u drugom u nedelju (18.00, RTS 1) u Kopenhagenu igrati sa Danskom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija