• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

07.09.2024

18:05

Osetim samopouzdanje i spremnost da odgovorimo izazovima! Pavlović zagrmeo pred Dansku!

Starsportphoto©

Fudbal

Osetim samopouzdanje i spremnost da odgovorimo izazovima! Pavlović zagrmeo pred Dansku!

Podeli vest

Pričao sam sa mnogo igrača, pokazali su da na njih može da se računa, poručuje štoper Srbije.

Ostvarila je Srbija dobar rezultat na startu takmičenja u A diviziji Lige nacija pošto je na "Marakani" remizirala sa Španijom - 0:0. Selektor Dragan Stojković Piksi na raspolaganju nije imao veliki broj iskusnih igrača, ali su neke mlade nade pokazale da "orlovi" u svom sastavu imaju budućnost. Uz to, sjajan utisak ostavio je štoper - Strahinja Pavlović, koji je bio jedan od najboljih na terenu protiv šampiona Evrope. 

Vremena za odmor nema pošto Srbiju već u nedelju očekuje novi izazov. "Orlovi" će od 18:30 gostovati Danskoj u drugom kolu Lige nacija, a pred novinarima se na zvaničnoj konferenciji za medije pojavio upravo Strahinja Pavlović. 

- Pričao sam sa nekoliko igrača pre utakmice sa Španijom i osetio sam da imamo samopouzdanja. Svi momci su spremni, a to su pokazali i na utakmici. Na njih može da se računa, mogu da odgovore velikim izazovima - rekao je Strahinja Pavlović na startu konferencije za medije. 

Foto: Starsportphoto

 

Danska je bila rival Srbije i na nedavno odigranom Evropskom prvenstvu. Duel u Minhenu završen je bez golova, ali su Skandinavci zadovoljniji otišli sa "Alijanc arene" budući da im je bod bio dovoljan za plasman u nokaut fazu kontinentalne smotre. Ipak, na pomenutoj utakmici "orlovi" su imali svoje šanse, čak postigli i gol, no, on je poništen zbog ofsajda. 

- Nisam mnogo razmišljao o potencijalnom penalu i da tražim bilo kakav alibi. Gledao sam snimak nakon utakmice, bilo je elemenata, ali sudija nije tako video. Odigrali smo dobar meč, bila je to teška utakmica, a nama je falio jedan gol da prođemo dalje. Da je Luka Jović par milimetara iza igrača njegov gol bi bio priznat i mi bi pobedili - podvukao je Pavlović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija