• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Đ. M.

13.10.2024

16:17

Petak je dan za zvezdaše! Duarte oduševljen navijačima crveno-belih!

Starsportphoto

Fudbal

Petak je dan za zvezdaše! Duarte oduševljen navijačima crveno-belih!

Podeli vest

Brazilac je za klupski sajt govorio o predstojećem periodu i o navijačima.

Ako se po jutru dan poznaje, Bruno Duarte će predstavljati ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu ove sezone. Njegov uticaj na igru se osetio momentalno, a koliko je kvalitetan pokazuje podatak da je postigao šest golova na 14 utakmica u svim takmičenjima.

S obzirom na to da je u toku reprezentativna pauza, iz redova kluba sa "Marakane" su odlučili da odrade intervju sa spomenutim Brazilcem, koji je za početak razgovora govorio o predstojećoj utakmici sa Radničkim iz Niša:

- Takmičenje u prvenstvu nastavljamo već u petak, a očekuje nas meč protiv ekipe Radničkog iz Niša koja se nalazi u gornjem delu tabele. Pred nama je zahtevna utakmica, ali smo spremni da pružimo kvalitetnu partiju, kako bismo osvojili tri važna boda i nastavili pobednički niz u domaćem prvenstvu - istakao je Duarte za klupski sajt.

Kako je Duarte rekao, oduševljen je navijačima Zvezde:

- Navijači se uvek užele klupskog fudbala tokom reprezentativnog ciklusa, ali se i mi igrači uželimo utakmica koje igramo pred njima. Siguran sam da će doći da nas podrže u velikom broju, kao što su to činili od početka sezone. Otkad sam došao u klub, oduševljen sam navijačima, ovakva ljubav prema klubu se retko viđa. Uz to znam da i košarkaši igraju u petak protiv Barselone, pa će svi posle naše utakmice moći da bodre i Zvezdine košarkaše. Petak je dan za sve zvezdaše, siguran sam da će uživati. Verujem da će u velikom broju doći na stadion, iako je radni dan. Očekujemo ih na Marakani i radujemo se što ćemo ih ponovo videti na tribinama - zaključio je Duarte.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ko nema obavezu plaćanja doprinosa Fondu PIO: U ovom slučaju ne morate više da uplatite ni dinara, a penziju ćete ipak dobiti!
Društvo

Ko nema obavezu plaćanja doprinosa Fondu PIO: U ovom slučaju ne morate više da uplatite ni dinara, a penziju ćete ipak dobiti!

Mnogi naši ljudi poslednjih godina su napustili Srbiju i zaposlili se negde u inostranstvu. Često imaju dileme vezane za već stečen radni staž u svojoj zemlji, kao i to da li treba da nastave da uplaćuju doprinose ako su se bavili samostalnom delatnošću. Milenko R. iz Niša je imao sam samostalnu trgovinsku radnju koju je zatvorio pošto je otišao da radi u inostranstvu:

13.10.2024

15:38

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka