• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

14.10.2024

08:38

Skandal drma Premijer ligu! Fudbaler uhapšen zbog sumnje da je silovao ženu!

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Fudbal

Skandal drma Premijer ligu! Fudbaler uhapšen zbog sumnje da je silovao ženu!

Podeli vest

Novi skandal u svetu fudbala! Bivši fudbaler Premijer lige uhapšen je pod sumnjom da je silovao ženu u hotelu u Londonu.

Britanski tablid San piše da je policija privela fudbalera u 20-ima godinama u jednom vrhunskom hotelu sa pet zvezdica gde je noć plaćena oko 1000 evra. Ime fudbalera ne sme da se otkrije zbog istrage, ali se navodi da je rođen u inostranstvu, da je igrao za nekoliko engleskih klubova, kao i da je predstavljao svoju reprezentaciju. Izvor "Sana" je rekao da je prepoznatljiva zvezda Premijer lige.

Žena je podigla uzbunu na recepciji hotela, tvrdila je da ju je fudbaler napao i silovao.

"Žena je srela igrača u baru i pristala da se vrati u njegov hotel, gde se ranije prijavio. Tvrdi da ju je napao i silovao. Žena je otišla na recepciju hotela i bila je veoma uznemirena. Pozvali su policiju, a službenici su stigli i uhapsili ga u hotelu. Izveden je pred zapanjenim gostima i osobljem hotela", rekao je pomenuti izvor, prenosi San. 

Takođe, izvor je tablodu rekao da bi ga ljudi bez problema prepoznali, jer je igrao u Premijer ligi, kao i da su optužbe protiv njega vrlo ozbiljne. Takođe, policija je potvrdila da je fudbaler završio u pritvoru, ali da je pušten na slobodu uz kauciju.

- Muškarac je uhapšen u 09:53 u sredu, 9. oktobra, posle optužbe za silovanje. Pušten je uz kauciju do sredine decembra. Žena dobija podršku od specijalno obučеnih službenika. Istraga je u toku i dalje se sprovode provere - poručili su iz policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vladimir Đukanović: Raskrinkani Brut u panici
Politika

Vladimir Đukanović: Raskrinkani Brut u panici

Narodni poslanik i advokat Vladimir Đukanović poručio je u svojoj kolumni da nezajažljivi i alavi, posebno oni koji boluju od kompleksa više vrednosti kad tad u svojoj alavosti i nabeđenosti da vrede više nego što realno vrede, naprave grešku.

14.10.2024

10:14

TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)
Live TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)

Situacija na Bliskom istoku se ne smiruje, ratu u Ukrajini se ne nazire kraj, a svet strahuje od globalnog sukoba. Da li će doći do eskalacije koja će prerasti novi svetski rat? Na ovo pitanje su, tokom gostovanja u "Info danu", odgovorali politički filozof Dragoljub Kojčić, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju političku istoriju, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i akademik profesor dr Dragan Radenović.

13.10.2024

18:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka