• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

18.10.2024

17:25

Trener Notingema dobio tri utakmice suspenzije

EPA-EFE/ANDY RAIN

Fudbal

Trener Notingema dobio tri utakmice suspenzije

Podeli vest

Trener engleskog fudbalskog kluba Notingem Foresta Nuno Espirito Santo suspendovan je na tri utakmice zbog isključenja na utakmici protiv Brajtona u Premijer ligi.

Forest i Brajton odigrali su prošlog meseca nerešeno 2:2, u utakmici na kojoj se desilo dosta incidenata.

Fudbaler Notingem Foresta Morgan Gibs-Vajt isključen je u 83. minutu posle drugog žutog kartona, a njegov trener Nuno kao i trener Brajtona Fabijan Hurceler dobili su po crveni karton odmah nakon toga.

Gibs-Vajt je optužen zbog neprimerene reakcije posle isključenja, suspendovan je na jednu utakmicu i moraće da plati 20.000 funti. Trener Foresta Nuno je osim suspenzije od tri utakmice kažnjen i sa 55.000 funti, a njegov kolega iz suparničkog tima moraće da plati 8.000 funti, ali je izbegao suspenziju.

U izveštaju Fudbalskog saveza Engleske piše da se Nuno neprimereno ponašao i da je vređao glavnog arbitra utakmice, da je Gibs-Vajt kažnjen zbog neprimerenog ponašanja i vređanja četvrtog sudije, a da je Hurceler kažnjen zbog neprimerenog ponašanja, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Treneri su prihvatili optužbe, a Portugala se javno se izvinio sudijama u nadi da će njegovo kajanje dovesti do manje kazne.

On je originalno  dobio dve utakmice suspenzije zbog tog incidenta, ali je na snagu stupila uslovna kazna - suspenzija od jedne utakmice, zbog izjava posle poraza od Evertona u aprilu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!
Live TV

Da li će iskaz Koste K. uticati na presudu njegovim roditeljima? On je formalno slobodan čovek na lečenju!

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je ispitivanjem dečaka Koste K, koji je počinio masovno ubistvo 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", nastavljeno suđenje njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću. Da li će i kako njegove izjave uticati na presudu njegovim roditeljima? Na ovu temu su u "Info jutru" govorili advokat Nemanja Todorović i psihoterapeut Marija Milenković.

18.10.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija