• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

20.10.2024

23:37

Gol sezone u Almelu! Sa pola terena pravo u mrežu nesrećnog Ajaksa (VIDEO)

EPAIMAges

Fudbal

Gol sezone u Almelu! Sa pola terena pravo u mrežu nesrećnog Ajaksa (VIDEO)

Podeli vest

Amsterdamski velikan na kraju uspeo da dođe do pobede nad Heraklesom - 4:3 (2:2).

Navijači Ajaksa nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo na startu nove takmičarske sezone. Iako je u Erediviziji odigrano tek devet kola izvesno je da "kopljanici" nisu kadri da se suprotstave raspucanom PSV-u, a to je četa Frančeska Fariolija potvrdila večeras na gostovanju Heraklesu. 

Istina, Ajaks je uspeo da pobedi, ali uz mnogo sreće i totalno ludilo na stadionu u Almelu. Herakles je dva puta vodio, gosti iz Amsterdama su se vraćali u utakmicu, a golom Vuta Veghorsta iz penala u 82. minutu uspeli su da dođu do pobede. 

Publika na stadionu mogla je da uživa u pravoj goleadi budući da je palo sedam pogodaka, ali su svi potezi ostali u senci poteza Marija Engelsa. Nemački internacionalac postigao je najlepši gol u dosadašnjem delu sezone, a pravo je pitanje da li će ga iko do kraja takmičarske godine nadmašiti. 

Mogao bi pogodak Marija Engelsa da se nađe u najužem izboru za gol godine, da bude na listi za nagradu Ferenc Pukškaš. Sredinom prvog poluvremena prodao je Ajaks loptu, a Nemac iz kruga na centru matirao Fabijana de Kejzera!

 

 

Bio je to gol za drugo vođstvo Heraklesa pošto je domaćin prvo poveo preko Kulenovića, ali je Dejvi Klasen uspeo da poravna. Pogodak Engelsa "poništio" je Traore, a potom je Vut Verghorst doneo prvo vođstvo za Ajaks. Ipak, drugim golom na meču Kulenović je u 76. poravnao rezultat. 

Konačan rezultat je postavio Veghorst sa kreča. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27