• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

20.10.2024

16:05

Ne vređajte predsednika! Evroliga uputila upozorenje Partizanu!

Starsportphoto©

Partizan

Ne vređajte predsednika! Evroliga uputila upozorenje Partizanu!

Podeli vest

Najjače košarkaško takmičenje u Evropi uputilo je upozorenje Partizanu zbog incidenta na utakmici sa Bajernom u 3. kolu Evrolige.

Čelnici elitnog takmičenja zamerili su navijačima crno-belih uvrede na račun bivšeg košarkaša Jama Madara i predsednika Aleksandra Vučića.

Oni su na Humsku poslali dopis u kojem traže od uprave "parnog valjka" određene korake u cilju sprečavanja sličnih incidenata u budućnosti. 

Foto: printscreen instagram

Pismo upućeno Partizanu

"Dobili smo informacije iz izveštaja delegata i sa video snimaka utakmice Partizan - Bajern odigrane u vašoj areni, da je došlo do kršenja pravila Evrolige. Navijački uvredljivi povici prema Jamu Madaru i prema predsedniku Srbije. Ljubazno vas molimo da nas obavestite koje korake ćete preduzeti kako biste ispravili gore pomenute probleme i napominjemo da moraju biti rešeni do vaše sledeće utakmice", glasi pismo koje je potpisao Rok Bizjak, jedan od organizatora Evrolige.

Podsećamo, Madar nije ostao u najboljem sećanju "grobara" zbog odluke da napusti klub koji ga je vinuo u košarkaške visine, a navijači su takav potez shvatili kao izdaju.

Izraelac je napustio crno-bele leta 2023. i potpisao za Fenerbahče. Tim potezom nije mnogo učinio za svoju karijeru, baš naprotiv.

Zbog manjka prostora u Istanbulu, ove sezone je otišao put Minhena i obukao dres Bajerna, ali mu ni tamo ne "cvetaju ruže". Sve je izvesniji potpis za neki tim u Evrokupu, a kao glavni kandidat ističe se Hapoel iz Tel Aviva.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27