• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

22.10.2024

17:40

Fonseka nezadovoljan: Pavlović mora da napreduje u defanzivi, još nije odigrao utakmicu bez greške!

Reuters

Fudbal

Fonseka nezadovoljan: Pavlović mora da napreduje u defanzivi, još nije odigrao utakmicu bez greške!

Podeli vest

Strahinja Pavlović je pokazao da mora da se popravi u defanzivi. Radili smo na tome, mislim da je napredovao, ali mora još da raste. Još uvek nije odigrao utakmicu bez greške, poručuje trener Milana Paulo Fonseka (51).

Fudbaleri Milana večeras dočekuju Klub Briž (18.45, Arena premijum 2), u meču 3. kola reformisane grupne faze Lige šampiona.

Biće to idealna prilika za srpskog reprezentativca Strahinju Pavlovića (23) da još jednom pokaže svoj puni potencijal na terenu i demantuje konstatacije portugalskog stratega Paula Fonseke, da još uvek mora da napreduje i da nije u potpunosti dorastao klubu velikog renomea, kakav je italijanski gigant.

Uoči večerašnjeg susreta na konferenciji za medije, Fonseka je poručio da bivši igrač Partizana napreduje iz utakmice u utakmicu, ali da još mora da radi i napreduje u odbrani.

- Ovo je neka nova realnost za njega, jer ovde igramo potpuno drugačije u odnosu na ono na šta je navikao u svom bivšem klubu. Mislim da je na prvim mečevima radio neke dobre stvari, ali je pokazao i da mora da se popravi u defanzivi. Radili smo na tome, mislim da je napredovao, jer protiv Udinezea je bio bolje izbalansiran - kaže Fonseka.

Foto: Reuters

Detalj sa meča FK Milan - FK Liverpul: Strahinja Pavlović

Prema rečima trenera, srpski štoper i dalje nije uspeo da pronađe pravi balans u igri, a ni na jednoj utakmici do sada nije bio bez greške.

- Pavlović je fizički igrač, on voli da učestvuje u igri. Nama je neophodno da bude bolje izbalansiran, a čini mi se da je u tom smislu u subotu odigrao bolje nego na drugim utakmicama. Međutim, mora još da raste. Još uvek nije odigrao utakmicu bez greške, iako je generalno odigrao dobro. Mnogo toga još mora da unapredi - poručuje Fonseka.

Podsetimo, Milan je u prva dva kola Lige šampiona izgubio od Liverpula (3:1) i Bajer Leverkuzena (1:0), a Pavlović je igrao samo na prvom meču.

 

Пласман обезедио Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija