• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

23.10.2024

12:04

Direktor ABA lige začepio usta Crnogorcima! Očekivao sam izvinjenje posle vređanja igrača Zvezde

aba-liga.com

Fudbal

Direktor ABA lige začepio usta Crnogorcima! Očekivao sam izvinjenje posle vređanja igrača Zvezde

Podeli vest

Budućnost je posle poraza od Crvene zvezde (75:73) zakukala na sudije, smatra da su ih oštetile, ali brzo im je odbrusio direktor ABA lige Milija Vojinović, koji nije očekivao kuknjavu, nego izvinjenje posle brutalnih uvreda na račun igrača crveno-belih.

Crnogorci smatraju da su arbitri Saša Pukl, Josip Radojković i Denis Hadžić direktno uticali na konačni rezultat. Međutim, čelnik regionalnog takmičenja kaže da je očekivao izvinjenje Podgoričana posle dešavanja u dvorani "Morača", haosa koji su napravili njihovi navijači, jer su sramno vređali Nemanju Nedovića i njegovu suprugu. 

Moram da priznam da me dopis Budućnosti nije iznenadio, ali najblaže rečeno, njegova sadržina svakako jeste. Odnosno, očekivao sam i nadao se da će se iz Budućnosti oglasiti posle svega što se dešavalo u Morači, u poslednjem meču petog kola ABA lige. Da će se tom prilikom javno izviniti ekipi Crvene zvezda i ABA ligi za ponašanje svojih pojedinih navijača i propuste u organizaciji, a posebno Nemanji Nedoviću, Milošu Teodosiću i njihovim porodicama na najprizemnijim uvredama i napadima. Ali, umesto toga, baš kao Budućnost kaže u svom saopštenju, ponovo gledamo isti film u istoj režiji, gde se u porazima u derbijima ABA lige, krivica uvek traži u drugima - kazao je za portal Mondo Vojinović.

Foto: aba liga

Nemanja Nedović je predvodio Zvezdu do pobede protiv Budućnosti

 

Direktor ABA lige nastavio je očtro da kritikuje Podgoričane.

- Nedostajali su samo još upadi u svlačionicu i pretnje sudijama, kao i verni navijači iz prvih redova pored terena, od čijih se postupaka nikad nisi ogradili kada su vređali, pljuvali i pokušavali da se fizički obračunaju sa gostujućim igračima. Dobro je da su makar nešto preskočili iz matrice na koju su nas navikli.

Foto: Starsportphoto

Milija Vojinović isprozivao Budućnost

 

Što se tiče sudija, Vojinović je rekao da će nadležni u ligi uraditi ekspertizu.

- Što se tiče eventualnih sudijskih grešaka na koje Budućnost aludira, Sudijska komisija ABA lige će svakako odraditi ekspertizu i procenu kvaliteta suđenja trojice izuzetno cenjenih evroligaških arbitara. Nažalost, bez obzira na zaključke, to sigurno neće biti dovoljno aktuelnom menadžmentu Budućnosti koje već, očigledno ima svoje teorije zavere i krivce, ali ne i sposobnost da realno sagleda stvari. 

Košarkaši Crvene zvezde su posle drame savladali Budućnost u dvorani "Morača" (75:73), uz maestralnu partiju Nemanje Nedovića, kome je podršku nakon uvreda pružio i najbolji teniser ikada Novak Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija