• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

24.10.2024

23:41

Dželat TSC-a zastavljen u Velsu! Olimpija šokiala Austrijance! (VIDEO)

EPAimages

Fudbal

Dželat TSC-a zastavljen u Velsu! Olimpija šokiala Austrijance! (VIDEO)

Podeli vest

Izuzetno uzbudljivo veče u Ligi konferencija, do pobeda su stigli TNS, Hajdenhajm, Ljubljana, HJK Helsinki i Lugano, dok je jedini remi viđen na utakmici Betisa i Kopenhagena.

Uspela je Astana pobedom nad TSC-om u prvom kolu Lige konferencija da na pravi način započne svoj evropski put ove sezone. Predstavnik Kazahstana imao je dobru šansu da trijumfalni niz nastavi večeras u Velsu, ali je veliku senzaciju režirao tamošnji TNS. 

Velšani su na svom terenu savladali Astanu sa 2:0, a moglo je da bude i ubedljivije. Poveo je domaćin preko Holdena u 40. minutu, dok je konačan rezultat postavio MekManus u 78. iz penala. 

Za razliku od Astane koja nije nastavila sa dobrim igrama, Hajdenhajm jeste. Debitant na međunarodnoj sceni ove sezone došao je do šestog boda pošto su večeras savladali kiparski Pafos sa 1:0. Čovek odluke bio je Mainka, koji je u 25. minutu postavio konačan rezultat. 

Veliku pobedu upisala je i ljubljanska Olimpija koja je pred svojim navijačima bila bolja od LASK-a iz Linca sa 2:0 (1:0). Slovenci su poveli golom Blanka, a tačku na meč stavio je Švajcer deset minuta pre kraja utakmice. 

Do trijumfa u večernjem terminu stigla je i ekipa Lugana pošto je bila bolja od Mlade Boleslav u Slovačkoj sa 1:0. Identičnim rezultatom završen je okršaj HJK Helsinki - Dinamo Minsk, u korist finskog predstavnika, dok na meču Betisa i Kopenhagena nije bilo pobednika - 1:1. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija