• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

25.10.2024

21:33

Goleada Kragujevčana, "traktoristi" prekinuli seriju poraza

Starsportphoto

Fudbal

Goleada Kragujevčana, "traktoristi" prekinuli seriju poraza

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca i IMT ostvarili su ubedljive pobede na startu 13. kola Superlige Srbije.

Kragujevčani su večeras kao domaćini u Gornjem Milanovcu deklasirali ekipu Jedinstva iz Uba sa 4:0 (3:0). Da se vogodišnjem debitantu loše piše na stadionu "Dubočica" bilo je jasno već posle pola sata igre, kada je Radnički imao ogromnih 3:0. 

Domaćine je u vođstvo doveo Matija Gluščević u šestom minutu, a prednost je uvećao Mehmed Ćosić devet minuta kasnije. Već u 33. minutu Kragujevčani su na svom kontu imali i treći pogodak, ovog puta u režiji Luke Stankovski. Ekipe Feđe Dudića je u golgeterskom ritmu nastavila i posle odmora, pa je u 53. minutu sve dileme rešio Ćosić svojim drugim pogotkom na meču. 

Radničkom je ovo drugi uzastopni trijumf, pa je sada četvrti na tabeli sa 20 bodova, dok je Jedinstvo ostalo zakucano za poslednje mesto sa samo pet osvojenih bodova. 

Ranije danas, rutinski trijumf ostvario je i IMT i to nad Tekstilcem iz Odžaka rezultatom 3:0. "Traktoristi" su tako prekinulu crnu seriju od šest uzastopnih poraza.

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri IMT

 

Utakmica je odigrana u Loznici, a IMT je do prednosti stigao već u 32. minutu golom Alena Stevanovića i to posle asistencije Irfana Zulfića. Vezista "traktorista" namestio je i drugi pogodak, ali je ovog puta mrežu pogodio Miloš Jović u 61. minutu meča. Tačku na trijumf i prekid loše serije stavio je Nikola Glišić u 87. minutu. 

IMT je sada na 13. pozticiji sa 11 bodova, dok je Tekstilac na poziciji niže sa istim brojem poena. 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija