• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

26.10.2024

12:50

Mijatović progovorio o sastanku sa Terzićem! Evo šta se krije iza razgovora čelnika Zvezde i Partizana!

ATA Images

Fudbal

Mijatović progovorio o sastanku sa Terzićem! Evo šta se krije iza razgovora čelnika Zvezde i Partizana!

Podeli vest

Predrag Mijatović je otkrio šta su ciljevi razgovora sa Zvezdanom Terzićem, generalnim direktorom Crvene zvezde, u poznatom beogradskom restoranu.

Već tokom prve nedelje na funkciji u Privremenoj upravi Partizana, Predrag Mijatović preduzeo je niz poteza kako bi stabilizovao crno-bele, uključujući atipičan susret sa generalnim direktorom Crvene zvezde, Zvezdanom Terzićem, čime je nagovestio moguće poboljšanje odnosa između večitih rivala.

Sastanak u jednom beogradskom restoranu izazvao je veliku pažnju javnosti, a Mijatović je potvrdio da su ciljevi uprave Partizana usmereni ka uspostavljanju stabilnih odnosa, kako unutar kluba, tako i u komunikaciji sa večitim rivalom.

- Naravno obavili smo ručak i sve, pravimo relacije i institucionalno i ovako i onako, to je potpuno normalno između velikih klubova kao što su Partizan i Crvena Zvezda, ali ne bih tome pridavao toliko značaja. Biće u narednom periodu, tako da nema nikakvih problema, idemo dalje. Imaćemo prilike da pričamo i da se bolje upoznamo - rekao je slavni fudbaler.

 

 

U razgovoru za portal "Republika", Mijatović je priznao da je situacija u Partizanu „veoma komplikovana“ i da su potezi koje preduzima deo dugoročne strategije oporavka kluba iz Humske. 

Dodao je da medijska pažnja stvara dodatni pritisak, ali da su osnovni ciljevi jasni i da klub ide napred. Fotografija sa Terzićem, iako podeljena među navijačima, deo je njegove vizije uspostavljanja institucionalne saradnje između dva najveća srpska kluba.

- Situacija u klubu je jako komplikovana, mnogo komplikovanija nego što sa strane izgleda. Mediji su toliko aktivni i stalno nešto traže da bih morao samo to da radim, da pričam sa medijima, a mora da se radi nešto drugo. Imaćemo prilike da pričamo.

Foto: Starsportphoto

Predrag Mijatović

Nedugo posle susreta sa Terzićem, Mijatović se sastao i sa generalnim sekretarom FSS Brankom Radujkom, što se tumači kao korak ka jačanju podrške Partizanu iz fudbalskih struktura Srbije. Nedelja iza nas bila je veoma turbulentna za Partizan, sa smenom sportskog direktora Ivice Ilieva i bivšeg golmana Ivice Kralja.

Partizan danas od 15:55 na stadionu u Humskoj dočekuje Čukarički u malom gradskom derbiju, što će biti vrhunac Mijatovićeve prve nedelje u klubu, pred očekivanim punim tribinama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija