• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

27.10.2024

17:30

Čelsi bolji od "svraka", Junajted upisao novi poraz!

AP/Photo

Fudbal

Čelsi bolji od "svraka", Junajted upisao novi poraz!

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija slavili su protiv Njukasla 2:1, Kristal palas je porazio Totenhem 1:0, a Mančester junajted je doživeo poraz protiv Vest Hema 2:1 u 9. kolu Premijer lige.

Uspeli su "plavci" da prežive nalet "svraka" u jednom jako uzbudljivom i kvalitetnom meču. 

Mnogo prilika, dobrih poteza, ali i nekih čudnih odluka imali smo prilike da gledamo na "Stamford bridžu".

Foto: AP/Photo

Dobro odrađen posao fudbalera Čelsija

Nakon poraza u derbiju sa Liverpulom u prošlom kolu, igrači Čelsija sabrali su redove i zaista dobro odigrali protiv Njukasla koji, iako u nešto lošijoj formi, može mnogo na papiru.

Prvi pogodak upisao je sjajni Nikolas Džekson, da bi Isak poravnao rezultat samo 13 minuta kasnije. Posle pogotka, gosti su delovali kao konkretniji tim, ali nekoliko ishitrenih odluka i loših poteza, skupo ih je koštalo.

Te greške naplatio im je Kol Palmer golom u 47. minutu na asistenciju Lavije. Pokušale su "svrake" da se vrate u nastavku, ali nije bilo snage. Čelsi umalo nije otklonio sve dileme oko pobednika, ali je udarac Palmera glavom pogodio prečku.

Foto: AP/Photo

Kol Palmer protiv Njukasla

Gigant iz Londona je uspeo da se održi u trci za prve četiri pozicije sa istim brojem bodova kao i Arsenal.

Slobodan pad na tabeli nastavio je Mančester junajted porazom od Vest Hema.

Teška pobeda nad Brentfordom i remi sa Fenerbahčeom u Ligi Evrope ostavili su traga na igračima Erika Ten Haga, a to su maestralno iskoritili domaći.

Čekali su navijači duže od sat vremena kako bi pao prvi gol, a onda je brana otvorena, pa je usledio pravi revolveraški obračun.

Samervil je doneo vođstvo Vest Hemu, da bi iskusni Kazemiro izjednačio u 81. Ušlo se u 90. minut i sve je mirisalo na novi remi "đavola", a onda katastrofa.
Nespretna reakcija odbrane, prekšraj u kaznenom prostoru i poklon za Bovena sa bele tačke. Naravno, Englez je oberučke prihvatio ovaj dar i tako doneo jako važnu pobedu "čekićarima".

Foto: AP/Photo

Deni Ings i Emerson Palmijeri slave

Kiksnuli su i fudbaleri Totenhema, mada to više nikoga ne čudi.

Kristal palas im je "uzeo meru" sa minimalnih 1:0 i ostavio ih na tri boda iza fenomenalnog Notingema.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija