• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.10.2024

14:17

Srbin im je prst u oku! Imao je petlju da zameni Vlahovića!

EPAIMAGES

Fudbal

Srbin im je prst u oku! Imao je petlju da zameni Vlahovića!

Podeli vest

Alesio Takinardi, nekadašnji fudbaler Juventusa, nahvalio je Tijaga Motu, trenera Juventusa, posle derbija sa Interom na "Đuzepe Meaci" (4:4).

Videli smo u ludom derbiju sve osim crvenog kartona, bilo je preokreta, spektakularnih golova, a u strelce se upisao i srpski napadač Dušan Vlahović.

Srbin je bio precizan u 20. minutu, samo pet minuta nakon što je Inter poveo golom Pjotra Zijelinskog sa penala. Poveo je Juventus zatim pogotkom Timotija Vee u 26. minutu, ali tu nije bio kraj. Inter je do 37. minuta uspeo je da dođe do preokreta i vođstva od 3:2. Prvo je bio precizan Henrik Mikhtarijan u 35, a zatim i Zijelinski dva minuta kasnije. Delovalo je da je kraj u 53. minutu kada je Denzel Damfriz postigao gol posle kornera. Ali, Juventus se vratio preko Kenana Jildiza koji je postigao dva gola u 71. i 82. minut.

Foto: EPAIMAGES

Dušan Vlahović strelac u spektakularnom derbiju

 

Srpski reprezentativac zamenjen  je u 77. minutu. Taj potez trenera Mote oduševio je Takinardija.

- Juventus ima trenera sa jasnom ličnošću. Često menja postavu, igra sa onima koji nisu potpuno spremni i odmara one koji jesu. Imao je petlju da zameni Vlahovića dok su gubili i time sam impresioniran - rekao je Takinardi, koji očigledno nije oduševljen izdanjem srpskog napadača.

Samo pet minuta nakon što je Vlahović izašao, Kenan Jildiz je postigao drugi gol i postavio konačan rezultat - 4:4.
 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set