• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

28.10.2024

16:50

Koreografija o kojoj bruji planeta! Dva fudbalera u sukobu, jednog od njih svi su voleli (FOTO)

profimedia

Fudbal

Koreografija o kojoj bruji planeta! Dva fudbalera u sukobu, jednog od njih svi su voleli (FOTO)

Podeli vest

Navijači Olimpika iz Marseja poznati su kao vrlo ekstremni kada je u pitanju podrška njihovom timu, a to su pokazali i u nedelju veče tokom derbija protiv najvećeg rivala PSŽ-a, kada su napravili transparent za pamćenje!

Fudbaleri PSŽ-a bez problema su savladali Marsej na "Velodromu" sa 3:0 (3:0), a utakmica je imala vatrenu uvertiru, pošto su navijači Marseja odlučili da protivnika "zaplaše" jednom scenom koja se dan-danas prepričava. Maštoviti fanovi Marseja napravili su šetalicu na kojoj se nalaze Pjer Dukrok u dresu PSŽ-a i čuveni Italijan Fabricio Ravaneli, koji je od 1997. do 1999. igrao za "olimpijce".

Reč je o čuvenoj sceni iz 1997. godine kada su ova dva fudbalera imala sukob na terenu. Ravaneli i Dukrok su se tada u jednom momentu našli oči u oči, razmenili su nekoliko psovki jedan drugom u lice, a fizički obračun sprečili su ostali. Slavio je Marsej sa 2:1 i to na "Parku Prinčeva", ali to je sada za fanove tima sa "Velodroma" očigledno daleka prošlost.

Navijači Marseja probali su da na taj način motivišu ekipu protiv "svetaca", pošto je ispod fantastične šetalice pisalo:

"Borite se za Olimpik Marsej".

Na terenu, međutim, nije bilo ni senke te borbe za Marsej, a vremena su se očigledno promenila, pa Olimpik više nije ni bleda senka tima koji može da parira moćnim Parižanima. Pitanje je da li pojedini fudbaleri bivšeg prvaka Evrope i znaju ko je bio Ravaneli i koliko su ga voleli navijači ne samo Marseja, već svakog kluba gde je igrao.

Kako danas izgleda Ravaneli, možete pogledati na fotografiji ispod. Reklo bi se, nije se mnogo promenio u odnosu na period od pre 27 godina.

Foto: EPA

Fabricio Ravaneli

 

PSŽ je trenutno lider prvenstva Francuske sa 23 boda, ali u tom timu se očigledno još uvek nisu navikli na odlazak Kilijana Mbapea, o čemu svedoči i nedavna vrlo neprijatna situacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set