• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K

28.10.2024

11:23

Zahović rešio sve dileme! Evo da li dolazi u Partizan

Starsportphoto

Partizan

Zahović rešio sve dileme! Evo da li dolazi u Partizan

Podeli vest

Zlatko Zahović, nekadašnji slovenački fudbaler i legendarni as Partizana, kaže da ga niko od novog rukovodstva "parnog valjka" nije zvao.

Posle smene Ivice Ilieva, ime Zlatka Zahovića se pojavilo među kandidatima da upražnjenu poziciju sportskog direktora. Međutim, kako on tvrdi, u ovomo trenutku od toga nema ništa.

- Što se mog eventualnog, u medijima pominjanog angažmana tiče, dopuniću ono što sam ranije rekao: nisam pričao ni sa kim iz novopostavljenog rukovodstva, niko me nije zvao, prema tome nema osnova za neko širenje priče po tom pitanju - rekao je za SK Zlatko Zahović. 

Foto: FK Partizan

Rasim Ljajić i Ostaja Mijailović

 

Istakao je Zahović šta je u ovom momentu najbitnije za crno-bele, nakon što su Predrag Mijatović (55) i Danko Lazović (41) postali su članovi Privremenog organa, na čije čelu je Rasim Lajjić.

- Šta je bitnije od svega? Partizanov voz krenuo je sa stanice! To je vest nad vestima, ohrabrujuća  za pristalice velikog kluba… Desetine, ma, stotine ljudi iz raznih krajeva Evrope me zvalo, interesuju se, drago im je, dižemo se, oseća se dobra atmosfera, preko noći je uplovila pozitivna energija, uspravićemo se, ne sumnjam, bićemo zadovoljni. Kad? Za sve je potrebno strpljenje. I vreme. Sa takvim kredibilnim i imenima u rukovodećem aparatu, svaki potez je lakši, dakle, izvodljiv. Pedja i Danko uz predsednika Ljajića, garant  da će se Partizan vratiti na stare, dobre staze. Svima je, verujem, jasno da tek sad, posle početne euforije i tapšanja po ramenima, sledi posao, slede veliki izazovi, čini mi se da je kompletna ekipa več pokrenuta, navijači su na svojim mestima, gledao sam utakmicu protiv Čukaričkog, klub se probudio - istakao je Zahović, koji je od 1989. do 1993. igrao u dresu ekipe iz Humske.

Foto: Starsportphoto

Rasim Ljajić i Ostaja Mijailović

 

U svoje vreme u Partizanu igrao sa Predragom Mijatovićem, članom Radne grupe imenovane nedavno.

- Peđa? Najveće ime Partizana. Ponos. Direktor u Evropi, direktor slavnog Reala. Nismo ni svesni koga smo dobili, stigao je autoritet, s njim i optimizam. Na radost Partizana. Peđa je institucija, Željko Obradović je institucija. Divno. Bravo!

Ne propušta utakmice crno-belih u Evroligi. 

- Sad su članovi moje porodice u ulozi saputnika, kupio sam pet sezonskih karata, sedimo i navijamo u prvom redu iznad klupe gostiju, odgledali smo oba ovosezonska meča u Evroligi, sa narednog, trećeg, izostajemo, čeka nas put u Poljsku, idemo kod sina Luke, koji tamo igra fudbal i uskoro, 15. novembra slavi 29. rođendan. Posle toga, sve po starom, napred Partizan.

Zahović je jedan od najvatrenijih navijača Partizana.

Ljubav, ljubav, ljubav… Da, volim Partizan, ne moram stalno da ponavljam, zna se da ga volim, mnogi ga vole i ne busaju se u grudi, što je ispravno. Nastavak vaše konstatacije ne bih komentarisao, red je samo da se zahvalim na lepim rečima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja
Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja

Emitovanjem korporativnih obveznica u obimu od 50 miliona evra kompanija NIS planira da diversifikuje izvore finansiranja, ali i da istovremeno iskoristi aktuelne pogodnosti državne strategije razvoja tržišta, rekao je Nenad Gujaničić, glavni broker u investicionom društvu “Momentum Securities” povodom najave emitovanja emisije korporativnih obveznica NIS-a.

28.10.2024

13:43

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set