• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.10.2024

09:36

Defanzivac napušta Partizan? Počelo "renoviranje" u Humskoj

Starsportphoto

Fudbal

Defanzivac napušta Partizan? Počelo "renoviranje" u Humskoj

Podeli vest

Nihad Mujakić pre nekoliko meseci je iz Turske stigao u Partizan, a već tokom zimskog prelazNog roka mogao bi da napusti Humsku.

Crno-bele čekaju mere štednje, nova uprava namerava da stegne kaiš, pa je malo verovatno da će neko "plakati" za defanzivcem, posebno što je daleko od očekivanog nivao. 

Trener Partizana Savo Milošević je Mujakića promenio na poluvremenu utakmice protiv Novog Pazara (4:3), dok je protiv Čukaričkog (3:1) bosanski reprezentativac bio na klupi. Mediji iz Bosne sad spekulišu da Mujakić razmišlja o odlasku iz kluba na zimu.

"Za SportSport je potvrđeno da postoji velika mogućnost da Mujakić na zimu napusti ekipu Partizana i da svoju karijeru nastavi u nekom drugom klubu“, stoji u tekstu portala Sportsport.ba.

Foto: Starsportphoto

Nihad Mujakić na zimu odlazi iz Humske

 

Mujakić je u Partizan došao na insistiranje bivšeg trenera Partizana Aleksandra Stanojevića. S druge strane, Savo Milošević je bio selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali ga defanzivac nije ubedio da zaslužuje dres crno-belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija