• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

29.01.2019

07:59

(VIDEO) NISU MU NI DO KOLENA! Jokić razvalio Gasola i Grizlise - dao im 24 poena i postigao NEVEROVATAN KOŠ ZA POBEDU!

Košarka

(VIDEO) NISU MU NI DO KOLENA! Jokić razvalio Gasola i Grizlise - dao im 24 poena i postigao NEVEROVATAN KOŠ ZA POBEDU!

Podeli vest

Velika borba vodila se između dva "teška" centra, ali je na kraju slavio Srbin

Nikola Jokić je odigrao novu neverovatnu partiju za Denver i sa 24 poena je doneo svojoj ekipi pobedu na gostovanju Memfisu od 95:92!

Srpski centar je vodio veliku bitku pod košem sa prekaljenim Špancem Markom Gasolom, koji je završio meč sa 28 poena, ali to Grizlisima nije bilo dovoljno za slavlje u ludoj utakmici, koja je rešena u poslednjim sekundama meča.

Jokić je Grizlisima zadao poslednji udarac, kada je na 28 sekundi pre kraja postigao neverovatno težak koš, upravo preko Gasola, za vođstvo Denvera od 93:92!

Foto: Tanjug/AP

U narednom napadu je malo falilo da Memfis pređe u vođstvo, pošto je Kajl Anderson tri sekunde pre kraja dao neverovatan koš preko table, ali su sudije utvrdile da je milimetarski nagazio liniju i taj njegov koš je poništen. U poreostalom vremenu je Denver sa slobodnih bacanja preko Herisa potvrdio pobedu.

Konli šutem sa pola terena mogao da izbori produžetak, ali je promašio i tako je Denver zabeležio 34. triujumf u sezoni.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić je bio najefikasniji u redovima svoje ekipe sa 24 poena, a upisao je i 5 skokova, četiri ukradene lopte i tri asistencije. Pored njega, istakli su se Vili Barton sa 20 i Malik Bizli sa 18 poena.

Jokić se istakao sa nekoliko atraktivnih poteza, trojkama, asistencijama, ali i ključnim poenima koje je dao u samoj završnici meča.

Kod Memfisa, pored pomenutog Gasola, koji je sa 28 poena bio najefikasniji akter meča i kome je skok falio za dabl-dabl, posebno se istakao i Majk Konli sa 23 poena i 11 asistencija.

Denver u narednom meču gostuje Nju Orleansu u noći između 31. januara i 1. februara od 2 ujutru, dok Memfis u istom terminu gostuje Minesoti.

Jokić je bio i jedini srpski košarkaš koji je igrao u noći između ponedeljka i utorka, pošto su Boban Marjanović i Miloš Teodosić ponovo bili van konkurencije za tim Klipersa, koji je poražen na svom terenu od Atlante sa 123:118.

Golden Stejt je ubedljivo savladao Indijanu na gostovanju sa čak 32 poena prednosti uz 26 poena Karija i 22 Kazinsa, koji se vratio posle teške povrede u pun ritam i doneo je Voriorsima novu snagu i rasteretio vodeći trio Kari - Durent - Tompson.

NBA Rezultati:

Šarlot - Njujork 101:92
Indijana - Golden Stejt 100:132
Boston - Bruklin 112:104
Memfis - Denver 92:95
LA Klipers - Atlanta 118:123


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija