• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2019

13:31

NI ZVEZDA, NI EFES! Miloš Teodosić otkrio za koga će igrati do kraja sezone!

Košarka

NI ZVEZDA, NI EFES! Miloš Teodosić otkrio za koga će igrati do kraja sezone!

Podeli vest

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić konačno je progovorio gde će igrati do kraja sezone nakon raskida saradnje sa Los Anđeles Klipersima

Nakon što je početkom februara "otpušten" iz Los Anđeles Klipersa bilo je priče da za njega postoji interesovanje Finiksa i još nekih drugih NBA timova, navodno ga je u Evropi zvao i Efes.

Ali, srpski plej kaže da će igrati samo za Srbiju do kraja sezone. 

Odigraću ove dve utakmice za reprezentaciju i to bi bilo to za ovu sezonu. Odlučio sam da ne igram do kraja. Odmoriću se i raditi na sebi pa se kroz reprezentativno okupljanje na leto spremiti za sledeću sezonu - rekao je Teo na okupljanju "orlova" u "Kraun Plazi" pred nastavaka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini.

Priželjkivao otkaz

Prvi put sam dobio otkaz. Nije bilo lako, s druge strane to je nešto što sam i priželjkivao
Miloš Teodosić

Srpski  plej je nedavno prekinuo saradnju sa Los Anđeles Klipersima...

- Prvi put sam dobio otkaz. Nije bilo lako, s druge strane to je nešto što sam i priželjkivao. Mučili su se Klipersi sa mnom i ja s njima. Nisam priželjkivao da budem trejdovan gde ne bih igrao, ili bih igrao malo. Zadovoljan sam situacijom kako se izdešavalo. Ostali smo u dobrim odnosima. Ali ovako je bilo najbolje - objasnio je Teodosić.

Uživao kapiten Srbije da igra za reprezentaciju. 

- Meni uvek drago da dođem da igram za reprezentaciju.  Potrudiću se koliko god mogu da pomognem ekipi da ostvari barem jednu u naredne dve utakmice. To nam treba da bismo se plasirali na Svetsko prvenstvo. Navikao sam što se tiče pritiska. Ništa novo. Važno je samo da ostvarimo cilj u naredne dve utakmice.

Nije se baš naigrao u Klipersima ove sezone, pitanje je u kakvom je fizilkom stanju.

- Nije da sam najspremniji. Dobro, imam dovoljno snage i energije za ove dve utakmice. Nadam se da posao završimo u Estoniji, videćemo. Momci koji su izneli kvalifikacije zaslužuju da Pionir bude pun. Jako značajna utakmica za sve nas. Nadam se da će ljudi doći da podrže.

TEODOSIĆ ZAVRŠIO SA KLIPERSIMA! Srbin postao slobodan igrač!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija