• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2019

10:04

(VIDEO) NEVEROVATNA SLIČNOST! Jokić sve radi ISTO kao jedan od najboljih centara ikada!

Košarka

(VIDEO) NEVEROVATNA SLIČNOST! Jokić sve radi ISTO kao jedan od najboljih centara ikada!

Podeli vest

Nikola Jokić na terenu radi sve! Naš košarkaš sposoban je da skoči, šutne trojku, doda bez gledanja, a čuveni Čonsi Bilaps tvrdi da Somborac igra na sličan način kako je to nekada radio Arvidas Sabonis

I zaista, video koji je Bilaps doneo kao dokaz za svoje tvrdnje je neverovatan. Jokić u igri ima sve segmente koje je nekada imao Sabonis. Čak ih i izvode na identičan način

Od postizanja poena poluhorogom, do šutiranja trojki posle dobre akcije tima, pa sve do asistencija u stilu najboljih plejmejkera.

Jokić je do tančina "skinuo" igru sjajnog Sabonisa. Srbin jeste gradio svoj stil tokom godina u NBA ligi, ali komparacija sa Litvancem je gotovo neverovatna.

As Denvera je tek na početku, ima šanse da bude mnogo bolji od Sabonisa...

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija