• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2019

18:08

DA LI JE JOKIĆ VIDEO OVO? NBA legende otkrile zašto je NAJBOLJE igrati za reprezentaciju!

Košarka

DA LI JE JOKIĆ VIDEO OVO? NBA legende otkrile zašto je NAJBOLJE igrati za reprezentaciju!

Podeli vest

Za neke reprezentacija je svetinja... Velike NBA zvezde Kevin Garnet i Dvejn Vejd smatraju da je igranje za nacionalni tim najbolja priprema za sezonu

- Razmisli malo o tome... Treba da treniraš tokom leta, da se spremaš za sledeću sezonu. Ne možeš da nađeš bolje sparing partnere od onih koji se sa tobom nalaze na spisku reprezentativaca. Tu su najbolji od najboljih - rekao je Kevin Garnet.

(VIDEO) SRBIN ĆE OVO MORATI DA OSTVARI! Veliki Kobi izazvao Jokića da bude MVP!

Na to se nadovezao i Dvejn Vejd.

- Naši treninzi... Nema ništa teže nego postići koš na pripremama reprezentacije za Olimpijske igre... Imaš mlade, imaš iskusne, ta mešavina je uvek bila fenomenalna - istakao je Vejd.

Kada ovako nešto kažu igrači sa takvim renomeom onda je poruka jasna... Srbija u Kini ima velika šanse, a Garnet i Vejd su pogodili pravo u centar. Da li postoje bolje pripreme od onih sa nacionalnim timom? Nadamo se da je i Nikola Jokić video ove reči...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spackey

pre 5 godina

Takav igrač Srbiji ne treba, nikad nije ni trebao i nikada neće ni trebati !!! Prestanite da pišete o njemu kao našem igraču, prestanite da pišete o njemu uopšte.

englezii

pre 4 godine

A KO SI TI UOPSTE DA MOZES DA TO KAZES ZA NASE MOMKE " AKO NISU TVOJI NASI JESU A PITANJE JE CIJI SI TI ? MOZDA TI NISI NAS SRAM TE BILO !

Dvejn

pre 5 godina

Manite se više Jokića! Ne vređajte one košarkaše koji žele da igraju za Srbiju tim stalnim potenciranjem Jokića. Je li on nezamenjiv ? Niko nije nezamenjiv.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija