• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2019

21:13

SVI SE LOŽE, A NJEGA BAŠ BRIGA! Jokić rezervisan o nastupu za Srbiju na Mundobasketu!

Košarka

SVI SE LOŽE, A NJEGA BAŠ BRIGA! Jokić rezervisan o nastupu za Srbiju na Mundobasketu!

Podeli vest

Košarkaš Denvera Nagetsa Nikola Jokić smatra da je još prerano za odluku da li će nastupati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini

Jokiću su više u fokusu igre u Denveru, sa kojim dobro stoji na tabeli Zapadne konferencije i dok ne okonča sezonu sa timom iz Kolorada ne želi da se obazire na ono što je san svakog košarkaša na planeti.

Ne razmišljam, nekako mi je stvarno daleko. Hteo bih prvo da uradim nešto ovde, pa tek onda… Ne vredi stvarno ništa govoriti sada - proučio je Jokić u intervjuu za Glas Amerike.

(VIDEO) KRAH JOKIĆA I KINGSA, BOBI SE RAZGOROPADIO! "Rampa" za Nikolu u Teksasu, stali Bogdan i Bjelica, nova trojka Marjanovića!

Najbolji košarkaš Denvera nije previše omekšao kada su novinari konstatovali da bi sa njim Srbija bila glavni konkurent za zlato na Mundobasketu uz favorizovani SAD.

- Ah, pa sad, ne znam… Neću da komentarišem. Sve zavisi ko će igrati. Adetokumbo? Ima stvarno opasnih ekipa, ne treba sada ništa pričati, još je daleko - rezervisan je bio Jokić.

JOKIĆU, UGLEDAJ SE NA BJELICU! Srbinu iz Sakramenta preča reprezentacija od NBA lige!

Ipak, bivši košarkaš Mege ne krije da je imao pozitivno iskustvo u dresu državnog tima sa nastupa na Olimpijskim igrama 2016. godine.

Ja sam stvarno imao jedno lepo iskustvo u reprezentaciji, sa svim tim momcima koji su bili tamo i osvojili smo medalju, doček ispred skupštine, tako da sam ja to doživeo kao lepo iskustvo, koje ću pamtiti za ceo život sigurno - zaključio je Jokić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ziko Pop

pre 5 godina

Sta mislite o ideji da ga umesto Dordjevicevog poziva, Canak i Balasevic zamole da se pridruzi tim balkancima, mozda upali ?

Cole5

pre 5 godina

On i reprezentacija Srbije.... O cemu vi trabunjate... Nema nista od toga... Davno je on okrenuo ledja ovoj zemlji... Zivi bili i vedecete da ce naci nekakav izgovir kao onomad da nije u mogucnosti da igra... Zato prestanite da mu dizete rep do neba, ima zasluznijih igraca o kojima bi trebalo da pisete i da ih velicate, kao recimo Teodosic, Bogdanovic i drugi kojima je dres Srbije svetinja a balkon izuzetan dozivljaj.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija