• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2019

13:55

NAJBLIŽI JE ODLUCI DA IGRA ZA SRBIJU! Proslavljeni košarkaš otkrio šta mu je poručio talentovani Mario Nakić!

Košarka

NAJBLIŽI JE ODLUCI DA IGRA ZA SRBIJU! Proslavljeni košarkaš otkrio šta mu je poručio talentovani Mario Nakić!

Podeli vest

Jedna od glavnih tema koje su se "potegle" ovih dana jeste za koga će igrati talentovani košarkaš Real Madrida Mario Nakić. Nakon što je delovalo da je sve gotovo te da će mladi as odabrati Španiju umesto Srbije usledio je, čini se, veliki preokret

Sjajni košarkaš koji je nakon osvajanja juniorske Evrolige sa Real Madridom proglašen za najkorisnijeg igrača elitnog takmičenja našao se na prekretnici. Mnogi su već počeli da ga sele u Hrvatsku i Srbiju, a činilo se da je najrealnije opcija da mladi as izabere španski nacionalni dres.

HRVATI TVRDE! Košarkaši Srbije dobijaju BRUTALNO POJAČANJE!

Ipak, desio se veliki preokret, o čemu svedoči i izjava proslavljenog košarkaša Igora Rakočevića koji je za "Blicsport" potvrdio da je Nakić najbliži dresu "orlova".

- Upravo sam razgovarao sa Mariom sat vremena i on je najbliži odluci da igra za Srbiju! Ovde je odrastao i vezan je za našu zemlju. Svakako do 21 godine nema pravo da igra ni za jednu selekciju, osim za Srbiju po FIBA pravilima. Mario ovoga leta neće igrati ni za jednu reprezentaciju, već će biti fokusiran na unapređenje svoje igre, jer ga čeka, nadamo se, debi za prvi tim Reala. Nešto slično poput Luke Dončića - rekao je Blicsport Igor Rakočević, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije zadužen za mlađe selekcije i zaključio:

- Dogovorili smo se da ga nećemo pritiskati, ali naravno da bismo voleli da ga vidimo u dresu Srbije u skorijoj budućnosti - dodao je nekadašnji igrač Crvene zvezde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija