• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2019

20:10

AMERI, DA LI VAS JE BAR MALO SRAMOTA?! Sramna najava Svetskog prvenstva - Srbija nije izazivač SAD-a!

Košarka

AMERI, DA LI VAS JE BAR MALO SRAMOTA?! Sramna najava Svetskog prvenstva - Srbija nije izazivač SAD-a!

Podeli vest

Američki novinar Brajan Vindhrost uradio je najavu Svetskog prvenstva u košarci za ESPN. Kao najvećeg favorita postavio je Sjedinjene Američke Države, ali Srbiju nija naveo ni među pet kandidata za zlatnu medalju

Među izazivačima su po njegovom mišljenju Grčka sa Janisom Adetokumbom, Španija sa Markom Gasolom, Rubiom i Ljuljem, Kanada sa Džamalom Marejem, Korijem Džozefom i Šej Gildžes Aleksanderom.

SRBIJA JE PRVAK SVETA U KOŠARCI! Naša reprezentacija stigla do zlatne medalje!

Na klupi Kanađana sedi Nik Nurs, neće igrati Endrju Vigins i Tristian Tompson, ali ni jedan od top pikova ovogodišnjeg drafta Ar Džej Baret.

Vindhorst konstatuje da aktuelni evropski prvaci, ekipa Slovenije ni ne učestvuje na Mundobasketu koji tako neće videti Luku Dončića kao jednu od zvezda takmičenja.

O Srbiji, koja je igrala finala svih velikih turnira u poslednjih pet godina nema ni reči, premda će srpski tim biti najjači verovatno od Indijanapolisa.

Što je još čudnije, Orlovi su se dvaput u finalima sastajali upravo sa Amerikancima, prvo u finalu Svetskog prvenstva u Madridu, a onda i dve godine kasnije na Olimpijskim igrama u Riju.

Kada je reč o adutima Amerikanaca, ESPN navodi bekovsku liniju sa Kajlom Laurijem i Kembom Vokerom, tu su Harison Barns, Kris Midlton i Donovan Mičel, ali se većina ovih igrača ne može porediti sa sastavom koji je išao na neka od prethodnih takmičenja.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 4 godine

Gosppdo o čemu vi pišete,koga da bude sramota,ko da se stidi,jeste li normalni.Mi treba da se stidimo svoga straha da im se svima naj... majke prvo verbalno, a onda i na sporstkim terenima.Mogu oni da pričaju šta hoće,to je bre njihovo pravo,a naše je ili da odgovaramo ili ćutimo.Odabiramo,kao i uvek da ćutimo ali onda deri budaletine na terenu,a kad to uradiš onda se sprdaj sa budalama.Ne,kada nekoga oderemo onda smo sportsmeni i poštujemo protivnika.Mi ne poštujemo pre svega sebe to je ono što je najstrašnije.

steva

pre 4 godine

Sta ima Amere biti sramota ? Sramota treba da bude novinara koji je to prokomentarisao tako kako je prokomentarisao i sa tim svojim komentarom pokazao da se razume u kosarku ko Mara u kk .:)) Srbija je na poslednja 2 velika takmicenja igrala finale sa USA i sa obzirom da na ovo SP dolaze kompletni i baba Simani je jasno da je nas tim glavni konkurent Amerikancima . :) Australija !? Tim pun NBA igraca polufinale oi 2016 dobio po usima od nas...bili 30 u minusu u po frke. Francuzi i Spanci na ovom SP imaju slabiju ekipu od nas , 100% . Grci nikad nisu odigrali dobro sem kod kuce . Ko jos ima , Kanadjani ...i oni imaju mnogo otkaza , a ince nemaju iskustva na ovakvim takmicenjima . Ostadose Litvanci , oni se uvek muvaju okolo , uvek imaju ok tim...videcemo uskoro sta mogu .

sudija

pre 4 godine

Zna on dobro ko ce da ih rasturi pa namjerno izbjegava da nas spomene.

Ray

pre 4 godine

Zašto Srbiju treba da 'brine' što je amerikanci ne uvrštavaju u izazivače? Amerikanci se već boje Srbije, a na ovaj način se hrabre... Veliki problem za Srbiju je što se ne 'ponaša' kao Novak, treba stalno da nas neko hvali... itd, pa na kraju da bez trunke motiva izgubimo neki važan meč već na startu eliminacija! Onda bi neko rekao 'to smo mi' pobeđujemo velike a gubimo od malih. Nadam se da su košarkaši po prirodi pametniji od fudbalera pa će znati šta da rade...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija