• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

08.09.2019

13:50

VUČIĆ POSLAO PORUKU SRPSKIM SPORTISTIMA! Predsednik Srbije čestitao odbojkašicama i košarkašima na dosadašnjem uspehu!

Košarka

VUČIĆ POSLAO PORUKU SRPSKIM SPORTISTIMA! Predsednik Srbije čestitao odbojkašicama i košarkašima na dosadašnjem uspehu!

Podeli vest

Odbojkašice Srbije, koje od 18.30 igraju finale Evropskog prvenstva, kao i košarkaši koji se takmiče na Svetskom prvenstvu u Kini, šire i popravljaju ugled Srbije na dramatičan način, istakao je danas predsednik Aleksandar Vučić

On je čestitao odbojkašicama ulazak u finale i uputio zahvalnosti i njima, kao i košarkašima, na borbenosti i svemu što cine za našu zemlju.

(VIDEO) SPAKUJTE JEDNU ZA PONETI AKO NIJE PROBLEM! Verovali ili ne, baš na današnji dan Teodosić je postigao čuvenu trojku Špancima!

- One šire i popravljaju ugled Srbije na dramatičan način, kao i naši izuzetni košarkaši - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Titelu.


Kada je reč o fudbalu, Vučić je rekao da tu predstoji velika borba, jer mnogo toga mora da se promeni, da se popravi infrastruktura, od stadiona do stručnog i igračkog kadra.

Foto: beta



Preneo je deo razgovora sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, tokom nedavne posete Budimpešti, o utakmici Ferencvaroš - Dinamo, u kojem je Orban primetio da Ferencvaroš posle 15 godina igra Ligu Evrope, da Mađarska ima sve više stadiona i da njihov fudbal polako napreduje...

- To je za naš važno. Moraju u Leskovcu, Vranju, Kruševcu, Kraljevu da se rađaju fudbaleri. Nije Dragiša Binić rođen u Beogradu, došao je iz Kruševca, a bio je najbrži igrač... To nam je potrebno - primetio je Vučić.

Foto: fiba.com

Dodao je da očekuje više uspega u budućnosti u fudbalu, kao i da u rukometu možzemo mnogo toga da promenimo i popravimo uz dodatna ulaganja.

Podsetio je da je mnogo uloženo vaterpolo, te da Savez više nema nikakve dugove, kao i da se ulaže i u klubove.

- Kako zemlja bude ekonomski napredovala više ćemo da ulažemo. Pokušaćemo sa Mađarima zajedničke pripreme da napravimo, posebno u plivačkim sportovima, da možemo da napredujemo - rekao je Vučić.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije danas od 18.30 u finalu Evropskog prvenstva brani titulu šampiona protiv domaćina Turske.

Košarkaši Srbije i Španije sastaju se u borbi za prvo mesto u Grupi J na Svetskom prvenstvu u Kini danas od 14.30.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 4 godine

НАШИ СПОРТИСТИ СУ НАША ЕЛИТА!

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija