• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

02.10.2019

21:00

BRATU NIKOLE JOKIĆA PRETI ROBIJA! Strahinja u velikom problemu zbog davljenja devojke!

Košarka

BRATU NIKOLE JOKIĆA PRETI ROBIJA! Strahinja u velikom problemu zbog davljenja devojke!

Podeli vest

Stariji brat Nikole Jokića Strahinja (37) uhapšen je u Denveru pod optužbom da je fizički napao svoju devojku! Prema tvrdnjama lokalnih medija, Jokić je u četvrtak uveče priveden jer je u svom stanu tukao i davio ženu sa kojom živi. Tužilaštvo pokrenulo istragu, preti mu od pet do 16 godina robije

"Denver post" je, nakon uvida u policijski izveštaj, preneo da je devojka uspela da se oslobodi zahvaljujući prijatelju, koji je pozvao policiju.

Ljubavna rasprava

To je bila nekakva bračna svađa, ništa više od toga. Nije bilo nikakve tuče, niti bilo čega sličnog

Branislav Jokić, otac braće Jokić


- Strahinja je bio u stanu sa devojkom kada je došlo do svađe. Ona je želela da ode, ali on joj nije dozvolio i zbog toga je žena izašla na balkon i glasno tražila pomoć. Međutim, on je tad počeo da je davi i rekao joj je "da će je gušiti dok ne zaspi". Napadnuta devojka je pokušala da zove pomoć, ali joj je Nikolin brat oteo telefon. Ipak, ona je uspela da pošalje poruku preko kompjutera poznaniku, koji je zatim obavestio policiju, a ona uhapsila Strahinju Jokića - stoji u zapisniku policije.

Krivično delo

Povodom ovog slučaja oglasila se i portparolka javnog tužilaštva u Denveru Karolin Tejlor, koja je potvrdila da je protiv Jokićevog brata podignuta optužnica. Srbin se tereti za krivično delo napada drugog stepena, za šta je u Koloradu zaprećena kazna zatvora od pet do 16 godina. Pored toga, Jokić je optužen i za dva prekršaja - ograničavanje slobode i sprečavanje osobe da obavi telefonski poziv.

- Kancelarija okružnog tužioca u Denveru prihvatila je optužbe za ovaj napad - izjavila je Tejlorova.

Foto: Printscreen You Tube

Međutim, Strahinjin otac Branislav kaže za Informer da njegov sin nije nikoga davio.

- To je bila nekakva bračna svađa, ništa više od toga. Nije bilo nikakve tuče, niti bilo čega sličnog. Međutim, mediji su to preneli kako su preneli i šta da radimo - objasnio je Branislav.

Strahinja i Nemanja, starija braća Nikole Jokića, već su poznati u Americi po raznim ispadima. Njih dvojica su više puta dosad imala napade besa u javnosti, posebno na utakmicama Denvera. Oni su na meču Nagetsa i Vašington vizardsa prošle sezone napali protivničke igrače Bobija Portisa i Džordana Mekrea dok su išli ka svlačionici. Situacija je bila toliko ozbiljna da je čak i obezbeđenje moralo da reaguje.

Zaleteo se na sudiju

Nakon ovog incidenta oglasio se i Nikolin tadašnji saigrač Danilo Galinari, koji je rekao da niko ne bi trebalo da se kači sa braćom Jokić.

- Oni nisu momci sa kojima biste želeli da se zakačite - objasnio je tad Galinari.
Takođe, Strahinja je imao sličan ispad i tokom meča Denvera i Oklahome u aprilu 2017. godine, kada se zaleteo na sudiju, jer mu se nije dopalo što je dosudio faul Nikoli u duelu sa Raselom Vestbrukom.

Problematičan i Nemanja

Problematičan i Nemanja

Nemanja Jokić, srednji od braće Jokić, bio je u našoj delegaciji tokom nedavnog Svetskog prvenstva u Kini i tamo je napravio nekoliko skandala. Najpre je imao okršaj sa domaćim novinarima, koje je izvređao jer su tražili izjave od Nikole. Na utakmici protiv Španije napravio je haos na tribinama kad je Nikola isključen. On je urlao i psovao sudije, pa je obezbeđenje moralo da ga smiruje, dok su se ostali članovi naše delegacije hvatali za glavu od sramote.

Nikolu gađao noževima?!

Nikolu gađao noževima?!

Internetom kruži priča da je Strahinja Jokić jednom prilikom gađao Nikolu noževima!? Nemanje Jokić je navodno jednom prilikom opisao kako Nikola kao dečak nije želeo da se popne na drvo tokom piknika, pa mu je Strahinja za kaznu bacao noževe oko glave. Ipak, košarkaš Denvera je istakao da mu braća pomažu da postane bolji čovek.

- Braća su uvek tu da me pohvale kada sam dobar i da me kritikuju za pogrešne poteze. Svađa je ponekad dobra. Pomaže mi da postanem bolji igrač, da postanem bolji čovek. A to je sve što želim - kazao je centar Nagetsa.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dexter90

pre 4 godine

Da al davio ju je desnom rukom...gde mu stoji ostrog istetoviran...to je bozja ruka! Jedino sto je glava djavolska a pogleda pravi robijaski...bice mu lepo u zatvoru..

AS

pre 4 godine

NE ZNAM ZAŠTO OVOLIKI PRITISAK I ZAŠTO KONSTANTNO SVAKI DAN PIŠETE O TOME? DOVOLJNA JE BILA JEDNA INFORMACIJA. NIJE ČUDO ŠTO NIKOLA NE ŽELI KONTAKT SA MEDIJIMA.

SS

pre 4 godine

pa nije mu Amerika Srbija.Sad će da vidi kako mu stoji mašna koju će mu ameri vezati.Jedino ako država od novca naroda ne plati pa ga vrate u Srbiju kao i onog što batinama ubi momka.

Kapisla

pre 4 godine

Rekla kazala, bla bla, truc truc. Vi novinari bas hocete da od svake vesti pravite senzaciju. Rusite rejting nasem dokazanom kosarkasu sa krimi ponasanjem njegove brace. Oni su mu braca i on ne moze da utice na njihovo ponasanje, zato ostavite naseg velikog kosarkasa na miru.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija