• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2019

22:05

BEZ ODGOVORA! Posle uvreda "delija" Kalinić samo prošao pored novinara, Štimac pobeseneo!

Košarka

BEZ ODGOVORA! Posle uvreda "delija" Kalinić samo prošao pored novinara, Štimac pobeseneo!

Podeli vest

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić nije imao odgovora na brutalne uvrede koje su mu uoči i tokom meča protiv Crvene zvezde izrekle najvatrenije pristalice beogradskog kluba

Već sa prvim istrčavanjem na teren Kalinić je dočekan na nož od strane navijača čiji je bio ljubimac do ove godine, ali je prvi dolazak u Beograd posle kontroverznih izjava prošao u rafalnoj paljbi "delija".

Foto: Starsportphoto

Nimalo prijatno se nije osećao posle uvreda - Nikola Kalinić

Novinare je zanimalo šta misli o tome, ali on je samo prošao pored predstavnika "sedme sile".

Za razliku od njega, bivši Zvezdin košarkaš Vladimir Štimac bio je prilično besan što su "delije" vređale njegovog klupskog druga, ali nije želeo da daje svoj sud.

Neću da komentarišem te stvari - rekao je Štimac.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Pa to smo mi,Srbi,koji su spremni svoje pojedince da stave na stub srama.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija